SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SCHI

foto Povestea schioarei care s-a născut în SUA, dar va concura pentru China la Jocurile Olimpice » În timpul liber ea e model și creatoare de genți și bijuterii

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 19:35 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 20:41

Eileen Gu, o sportivă americancă de top la competițiile de freestyle ski, a decis să concureze pentru China la Jocurile Olimpice de Iarnă 2022 de la Beijing (4-20 februarie), după ce și-a schimbat afilierea în 2019.

Sportiva în vârstă de 18 ani, cu tată american și mamă cu origini chineze, s-a născut în San Francisco, Statele Unite ale Americii, unde locuiește și în prezent, însă a decis să reprezinte China la JO de la Beijing.

+16 FOTO

Schioarea care s-a născut în SUA, dar va concura pentru China la JO

Eileen Gu este una dintre cele mai promițătoare sportive din freestyle skiing și își dorește să obțină cât mai multe medalii pentru țara gazdă, China.

„A fost o decizie incredibil de grea, pe care a trebuit s-o iau pentru mine! Faptul că voi avea ocazia să inspir milioane de tineri acolo unde s-a născut mama mea, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing 2022, reprezintă o oportunitate o dată în viață prin care pot ajuta la promovarea sportului pe care îl iubesc. 

Prin schi, sper să unesc oamenii, să promovez înțelegerea comună, să creez comunicare și să creez prietenii între națiuni”, a scris Eileen Gu într-o postare pe Instagram.

+16 FOTO

În timpul liber Eileen Gu se dedică modellingului

Eileen Gu are însă și alte motive să fie mândră. Schioarea se poate lăuda cu faptul că a fost admisă la Universitatea Stanford.

În timpul liber, ea confecționează genți pentru brandul Louis Vuitton și bijuterii pentru Tiffany. În același timp, americanca cochetează și cu lumea modelling-ului, fiind o apariție apreciată în SUA.

Eileen postează des pe imagini de la shooting-uri pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 200.000 de persoane.

Citește și:

Anamaria Prodan și Ciprian Marica, imagine virală într-o locație de lux

Cum se „machiază” o tiranie » Legătura dintre revolta sângeroasă din Kazahstan și ciclismul de top din Europa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  29 Ianuarie 2022, 06:54

Ce mai stați? Săriți pe ea! "Comunista"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează