SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  PROPUNERE

VIDEO Cerută în căsătorie de antrenor, imediat după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Oh, Doamne!”

Momentul în care Lucas Guillero Saucedo a cerut-o în căsătorie pe Maria Belen Perez // foto: captură YouTube +8   FOTO
Momentul în care Lucas Guillero Saucedo a cerut-o în căsătorie pe Maria Belen Perez // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 09:56 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 10:48

Sabrera Maria Belen Perez (36 de ani) a fost eliminată în „16-imi” la proba de sabie individual de la Jocurile Olimpice, dar a avut parte de o surpriză colosală după meci, la interviuri. 

Învinsă de Anna Marton din Ungaria, scor 12-15, argentinianca oferea primele declarații după înfrângere, moment în care Lucas Guillermo Saucedo, care îi este antrenor și partener de viață de 17 ani, s-a furișat în spatele ei.

foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
+4 FOTO

VIDEO. Maria Belen Perez, cerută în căsătorie după înfrângerea de la scrimă

Acesta ținea în mână o foaie pe care scria, în spaniolă, „Te căsătorești cu mine? Te rog”. Maria Belen Perez s-a întors și a țipat de bucurie, înainte de a spune „da”.

„Mi-a spus (n.r. - reporterul) să mă întorc, și l-am văzut ținând scrisoarea. Am uitat de tot. Mă gândeam: «Oh, Doamne!» Suntem foarte fericiți. Sigur, avem parte de certuri, dar ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Ne iubim foarte mult și vrem să ne trăim viețile împreună. Vom sărbători în Buenos Aires cu un grătar. Vorbeam despre căsătorie, dar nu știam (n.r. - că va face propunerea)”, a declarat sabrera, citată de The Guardian.

Aceasta a fost completată de viitorul ei soț: „O iubesc, atunci când a pierdut meciul a fost foarte tristă, așa că poate această propunere îi poate schimba starea. Am scris pe foaie în acel moment. Dacă ar fi câștigat, aș fi așteptat momentul potrivit”.

foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
foto: Instagram @ 
belenperezmaurice
+4 FOTO

Conform sursei citate, Saucedo a mai cerut-o în căsătorie pe Maria Belen Perez și în 2010, dar aceasta a refuzat la acea vreme, considerându-se prea tânără pentru un asemenea pas.

Anna Marton, sabrera care a eliminat-o pe Maria Belen Perez, a pierdut ulterior meciul pentru medalia de bronz, 6-15 cu franțuzoaica Manon Brunet.

Mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Protest al gimnastelor din echipa Germaniei la Jocurile Olimpice » Echipament neobișnuit purtat în calificări

Robert Glință, epuizat după finala de la Jocurile Olimpice: „Atât am putut la momentul acesta! Am dat totul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează