SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  PREMII

GALERIE FOTO Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise » Imagini de la festivitatea de azi

Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise / foto: Raed Krishan +14   FOTO
Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise / foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 28 septembrie 2021 20:30 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 21:26

Medaliații români de la Jocurile Olimpice de la Tokyo au primit astăzi, în cadrul unei ceremonii, cheile de la automobilele Toyota care le-au fost promise pentru performanțele din Japonia. 

Au trecut aproape două luni de când Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au încheiat, dar sportivii români care au reușit să urce pe podium au avut astăzi ocazia să rememoreze clipele trăite în îndepărtata Japonie. 

Prilejul a fost ceremonia prin care Toyota România i-a recompensat, în urma parteneriatului semnat cu COSR, cu câte un automobil pe cei care s-au întors cu medalii în bagaj. 

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan
+10 FOTO

Campioane olimpice, canotoarele Simona Radiș și Ancuța Bodnar au primit câte un automobil Toyota C-HR Full Hybrid, al cărui preț pornește de la 35.000 de euro. 

Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise » Imagini de la festivitatea de azi
Toyota C-HR Full Hybrid

Medaliații cu argint, spadasinei Ana Maria Popescu și canotorilor Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu le-au fost înmânate cheile câte unei Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid, cu un preț de pornire de la 25.000 de euro. 

Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise » Imagini de la festivitatea de azi
Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid

Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise

Festivitatea a avut loc pe esplanada Casei Olimpice din București, iar pe lângă sportivii și antrenorii implicați în performanțele de la Tokyo au mai fost prezenți Mihai Covaliu, președintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, și Florin Mișcă, șeful de misiune Tokyo 2020, în timp ce Toyota România a fost reprezentată de Edit Târcolea, directorul general al acestei campanii, dar și ambasadorul Japoniei în România, Hiroshi Ueda. 

Performerii României la Tokyo urmează să primescă și premiile în bani din partea Guvernului, după cum urmează: locul întâi - 140.000 euro și locul al doilea - 112.000 euro.

Ana Maria Popescu face dezvăluiri tari, la două luni după argintul de la Tokyo: „Pe românește, în finală mi-am băgat picioarele”
SCRIMĂ
Ana Maria Popescu face dezvăluiri tari, la două luni după argintul de la Tokyo: „Pe românește, în finală mi-am băgat picioarele”

Ana Maria Popescu: „Pentru mine, bucățica aia de metal e cea mai importantă recompensă”

Tot ce-mi doresc astăzi, în secunda asta, este ca, după Paris 2024, această locație să fie prea mică pentru câte medalii și câte mașini vor fi. Știți că nu sunt chiar o fire sensibilă, dar în momentul în care am revăzut imagini de la Tokyo, mi-a apărut o lacrimă în colțul ochiului. 

E un moment special pentru noi și suntem recunoscători. Sper că asta va fi o motivație și pentru sportivii mai tineri. Pentru mine, bucățica aia de metal e cea mai importantă recompensă - Ana Maria Popescu

Medaliile obținute de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ProbăSportiviMedalie
Canotaj - dublu vâsle femininSimona Radiș și Ancuța BodnarAur
Canotaj - patru rame masculinMihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari Argint
Scrimă - spadăAna Maria PopescuArgint
Canotaj - dublu rame masculinMarius Cozmiuc - Ciprian TudosăArgint

Citește și alte știri din sport:

Fetele din echipa feminină de tenis de masă, înainte de Campionatul European de la Cluj-Napoca: „Să sperăm într-un rezultat cât mai bun, aurul"

EXCLUSIV Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  29 Septembrie 2021, 11:41

Bravo lor, le merita din plin.

aius
aius  •  29 Septembrie 2021, 00:35

Felicitari sportivilor,si de asemenea ,felicitari Toyota !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează