SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SCRIMĂ

VIDEO Moment tensionat între Ana Maria Popescu și Eduard Novak » Imagini din culise

Astăzi, la revenirea în România, Ana Maria Popescu l-a confruntat direct pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Un moment tensionat a avut loc și înaintea discursului. +49   FOTO
Astăzi, la revenirea în România, Ana Maria Popescu l-a confruntat direct pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Un moment tensionat a avut loc și înaintea discursului.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 22:23 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 22:45

Astăzi, la revenirea în România, Ana Maria Popescu l-a confruntat direct pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Un moment tensionat a avut loc și înaintea discursului. 

Singura medaliată de până acum a României la Jocurile Olimpice, Ana Maria Popescu a aterizat la București unde a fost întâmpinată de reporteri și de Eduard Novak. Ministrul Tineretului și Sportului a fost lăsat cu mâna întinsă în momentul în care a încercat să o salute pe vicecampioana olimpică. Clipul a fost postat chiar pe pagina ministrului. 

VIDEO L-a lăsat cu mâna întins pe ministrul Eduard Novak! Ana Maria Popescu a refuzat să-l salute pe șeful sportului românesc”

Ana Maria Popescu nu l-a iertat pe ministrul Eduard Novak: „Mergeți dumneavoastră să luați aurul”

De la câțiva pași de ministru, Ana Maria Popescu s-a arătat deranjată de declarațiile lui Eduard Novak, de după finală. Acesta a spus că nici în cazul în care bugetul Federației de Scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria Popescu nu putea câștiga aurul. 

„Domnule Novak, am avut ca sparring partner sportivi de 43 de ani, care s-au retras din activitate, pentru că nu mai am alții. Îmi doresc foarte mult ca dumneavoastră sa ajungeți la Tokyo si să luați aurul ăla pe care eu nu am fost în stare sa-l iau! Credeam că mă așteptați cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu-i problemă, mai avem timp”, a spus Ana.

„Simplul fapt ca te-ai calificat la Jocurile Olimpice este un loc câștigat. Mi-aș dori ca de acum înainte sa vorbim de sportivii români, indiferent că sunt la fotbal și probabil sunt cei din echipa a doua, indiferent că suntem la alt sport, să știți că toți colegii mei de acolo muncesc foarte mult. Indiferent dacă ne întoarcem cu medalii sau fără, noi muncim la fel”, a mai spus sportiva.

Eduard Novak, reacție plină de fair-play

Azi nu sunt eu cel care trebuie să fie sărbătorit, ci sportivii care s-au întors. Avem o medalie de argint foarte scumpă, o medalie de argint istorică adusă de Ana-Maria Popescu. 

Vreau să felicit întreaga ei echipă care i-a fost alături. De asemenea şi pe cicliştii care s-au întors, Edi Grosu, mulţumesc pentru cursa senzaţională şi pentru că România s-a văzut pe televizor. Încă o dată vă urez mult succes şi aşteptăm şi alte medalii
- Eduard Novak

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

VIDEO Carla Suarez Navarro și Garbine Muguruza au izbucnit în plâns, după eliminarea de la JO: „Am trecut prin multe, nu voiam să fie așa ultimul nostru meci”

Ana Maria Popescu a mai avut un of la revenirea în țară: „Bine că mi-ați calculat voi câți bani câștig după Tokyo!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (50)
dan76cj
dan76cj  •  28 Iulie 2021, 19:11
Postat de terente1 pe 28 Iulie 2021, 18:54

novak chiar nu merita niciun fel de respect si nici sustinatorii acestor politruci odiosi

NU ma intereseaza chiar deloc Novak! Remarcam doar nesimtirea cu care Ana Maria si-a sustinut conferinta de presa, ingamfarea care ii iesea prin toti porii. Dar stai linistit, in curand se va retrage din activitatea sportiva, va cauta de munca tot pe bani publici pe la federatie sau ceva minister, si va fi prietena mare cu politicienii.

terente1
terente1  •  28 Iulie 2021, 18:54
Postat de dan76cj pe 28 Iulie 2021, 17:53

Ii statea mult mai bine cand era mai modesta, cu comportament civilizat, dar a reusit sa isi pateze imaginea iremediabil. De acum incolo eu voi asocia numele cu acel comportament lipsit de minim bun simt. Sportiva are respectul meu pentru acel rezultat, omul Ana Maria nu merita acel respect!

novak chiar nu merita niciun fel de respect si nici sustinatorii acestor politruci odiosi

terente1
terente1  •  28 Iulie 2021, 18:52

Cinci chirurgi la un simpozion : – Mie, pe masa de operaţie îmi plac contabilii: când îi deschizi, înauntru totul este numărat, totul este ordonat. – Eu prefer electricienii: când îi deschizi, totul este codificat pe culori... nu poţi să te încurci. – Mie îmi plac bibliotecarii: înauntrul lor, toate organele sunt plasate în ordine alfabetică... e uşor de lucrat. – Mie îmi plac ăia din construcţii: cu ei te-nţelegi usor dacă mai ramân ceva piese în plus... – mie îmi plac politicienii: sunt cel mai uşor de operat: ăştia, când îi deschizi, n-au mai nimic înăuntru... nici măruntaie, nici creier, nici fudulii, nici şira spinării... Şi unde mai pui că au capul şi fundul piese interschimbabile: în orice ordine le-ai pune, funcţionează la fel.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează