SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Novak Djokovic e vânat în Satul Olimpic » Toată lumea vrea o poză cu liderul ATP

Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu îl încadrează pe Novak Djokovic
Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu îl încadrează pe Novak Djokovic

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 14:58 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 16:16

Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu au reușit să se fotografieze împreună cu starul sârb, care țintește medalia de aur la Tokyo, una dintre distincțiile ce îi lipsesc din palmares. Mulți alți sportivi aflați la JO vor neapărat o poză cu Nole!

O fotografie cu Novak Djokovic la Tokyo a devenit ținta multor sportivi și oficiali din delegațiile prezente la Jocurile Olimpice. Elisabeta Lipă, președintele FR Canotaj, și Mihai Covaliu, președintele COSR, au izbutit să facă o poză cu liderul ATP și, probabil, una dintre vedetele cel mai ușor de recunoscut în ambientul olimpic din capitala japoneză. 

ElisabetaLipă, cvintuplă medaliată cu aur la JO, și Covaliu, campionul la sabie individual în 2000, au sosit miercuri seară la Tokyo. Șefa FRC stă în Satul Olimpic, Covaliu nu, dar, ca orice președinte de comitet olimpic național, poate intra oricând în Sat.

Veneam cu Mihai Covaliu de la masă. Sârbii au blocul în care stau chiar lângă sala de mese. Djokovic era pe alee. L-am rugat să facem o poză, a fost foarte amabil”, a povestit pentru Gazetă Elisabeta Lipă.

De la badminton și volei până la handbal și tir

Pe rețelele de socializare abundă pozele cu Nole alături de sportivi din diverse delegații. Jucătorul indian de badminton Sai Praneeth a notat pe Twitter că este „fotografia zilei”, însoțind-o de emoticonul victoriei și cel cu ochi în formă de inimă. Ceva mai sus, Djokovic zâmbește alături de Fabio Fognini, surâzător și el lângă cel pe care l-a supranumit ”Mr Recordman”. 

Dezamăgire pentru iranianul Arsalan Kazemi

L-a prins într-un instantaneu pe Instagram chiar și un fizioterapeut ecuadorian, fost înotător, Pablo Delgado. De asemenea, sabrerul egiptean Medhat Moataz, dar și toată naționala de handbal masculin a țării nord-africane. Voleibalista braziliană Gabriela Guimaraes a ținut să se știe că e mare fan al lui Novak, iar tiriștii sârbi Milutin Stefanovic și Milenko Sebic au avut ocazia să vorbească mai mult cu compatriotul lor în Satul Olimpic.

Novak Djokovic e vânat în Satul Olimpic » Toată lumea vrea o poză cu liderul ATP
Novak Djokovic împreună cu componenții naționalei de handbal a Egiptului

Cel mai dezamăgit a fost însă baschetbalistul Arsalan Kazemi, primul iranian draftat din istorie draftat în NBA, în 2013. ”Nu-mi vine să cred că l-am ratat pe Nole. Seara trecută se relaxa în Sat, la nici zece metri de mine. În același loc diseară, poate? Am mare nevoie de această poză, te rog!”, a implorat Kazemi într-o postare pe Twitter. Până atunci, sigur Djokovic va rămâne o țintă pentru mulți olimpici aflați la Tokyo. 

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu și-a aflat prima adversară de la Jocurile Olimpice » Meci dificil pentru Niculescu și Olaru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  22 Iulie 2021, 18:27
Postat de fibra pe 22 Iulie 2021, 16:23

Nole spunea ca nu se duce la Jocurile Olimpice ,dupa ce s-au retras cei multi s-a razgandit? Chiar nu stiu.

Chir crezi ca Nole s-a hotarat sa merga la Olimpiada pentru ca multi tenismeni s-au retras ?? Te inseli amarnic !! Nole este un patriot adevarat si cred ca sefii din comitetul lor olimpic din Sebia au insistat sa mearga la olimpiada ca sa fie siguri de o medalie stralucitoare !! Daca va castiga medalia de aur si in toamna castiga si ultimul open, va fi sigurul jucator de tenis din istorie care in acelasi an a castigat toate cele patru open-uri plus campion olimpic la tenis !! Cred ca asta l-a determinat sa mearga la Tokio !!

fibra
fibra  •  22 Iulie 2021, 16:23

Nole spunea ca nu se duce la Jocurile Olimpice ,dupa ce s-au retras cei multi s-a razgandit? Chiar nu stiu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează