SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SPADĂ

Ana Maria Popescu a mai avut un of la revenirea în țară: „Bine că mi-ați calculat voi câți bani câștig după Tokyo!”

Ana Maria Popescu, în Salonul Oficial de la Henri Coandă +49   FOTO
Ana Maria Popescu, în Salonul Oficial de la Henri Coandă

Articol de , , - Publicat marti, 27 iulie 2021 15:22 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 16:34

Ana Maria Popescu a aterizat azi la București, de la Jocurile Olimpice. Primită în Salonul Oficial de la Henri Coandă cu flori și diplome, sportiva medaliată cu argint la Tokyo a criticat publicațiile care au scris despre banii pe care i-a câștigat în urma competiției. 

Ana Maria Popescu a mai avut un of la revenirea în țară: „Apreciez că nu trebuie să caut în Monitorul Oficial”

„Am văzut mi-ați făcut voi calculul și o să iau 80 de mii de euro, dar nu o să plec în nicio vacanță exotică, mai am credite de achitat. Aprecizez că nu trebuie să caut eu în Monitorul Oficial și mă anunțati voi. Nu înțeleg grija omului de rând, cât câștigă sportivii pentru medalii”, a fost reacția acidă a Anei Maria Popescu în fața celor prezenți în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă. 

„Este al naibii de greu să fii acolo, să știi că ai concurs, și să citesti un titlu care poate aduce 3 click-uri, dar poate dărâma castelul din cărți de joc al unui sportiv. Citeam undeva despre Kosovo și Filipine că au medalii de aur la Tokyo și România nu are. Poate e și vina noastră, dar e oare doar vina sportivilor și antrenorilor?”, a mai spus Ana.

  • Ana Maria Popescu a obținut a treia medalie olimpică din carieră, după argintul de la Beijing, în proba de simplu, și aurul cu echipa de la Rio. 
  • Performanța sportivei va fi premiată cu suma de 50.000 de euro, conform protocolului COSR. În plus, suma ar urma să fie suplimentată de CSA Steaua, clubul la care este legitimată, cu încă 50%, adică încă 25.000 de euro. 
+45 FOTO

Ana Maria Popescu, mesaj pentru David Popovici

  • David Popovici s-a clasat pe locul al 4-lea la proba de 200 de metri liber
  • David este acum în semifinala probei de 100 e metri liber, după ce s-a calificat cu al 8-lea cel mai bun timp.

Ana Maria Popescu a ținut să-l laude pe înotătorul de 16 ani pentru performanțele acestuia de la Jocurile Olimpice.

David este un fenomen, o minune de copil. Aș vrea să putem să-l clonăm. David o să ajungă mare și mi-aș dori să existe mai multi copii ca și David si antrenori ca ai lui”, a spus Ana Maria Popescu.

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Cum a aterizat la București, Ana Maria Popescu s-a luat de ministrul Novak, aflat chiar lângă ea: „Unde-i cecul ăla de 5 milioane?”

David Popovici, după calificarea în semifinale la 100m liber: „Știu să înot mai repede, o să vedeți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
George
George  •  28 Iulie 2021, 19:10

Pai, tipic tzatzesc......nu mai are treaba cu, concuratul............... acum isi arata fatza, adica isi da cuprul ( arama ) pe fatza. Arati ca esti doamna ( !?!? ) pana la final............ii strangi mana ministrului tau si il taxezi, daca este cazul............in conferinta de presa, dar fi doamna, campioana, nu........branza.

1941828592761931
Felician Ionel Iures  •  28 Iulie 2021, 12:42
Postat de rocky5 pe 28 Iulie 2021, 01:31

Clubul primariei capitalei, csm, cheltuie anual milioane de euro din banii nostri si ai copiilor platind salarii astronomice unor sportivi ce nici măcar nu sunt români! Măcar Ana-Maria a ridicat steagul țării sa-l vadă toata planeta! E ușor sa critici, mai greu e să ai rezultate notabile, este?

Rocky5 cred ca nu ai facut sport in viata ta,macar fiti barbati si asumati va din spatele unui calculator ce vb ,cu un cont real

donbaas
donbaas  •  28 Iulie 2021, 12:03
Postat de talpaiadului pe 28 Iulie 2021, 07:01

Care toata planeta, cati oameni crezi tu ca s-au uitat la televizor la festivitatea de premiere de la scrima? Ca sa nu mai vorbim de cati oameni se aflau efectiv in sala. Mai multi oameni ar vedea steagul Romaniei daca-l atarn eu de la balcon si dupa aia il filmez si pun pe Youtube.

Pai daca vorbim de "cati oameni se aflau efectiv in sala", trebuia anulata de tot Olimpiada, nu?

Vezi toate comentariile (90)
Comentează