SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  VIRAL

video Se plictiseau la Tokyo și au ajuns virale! Gimnastele Roxana Popa și Marina Gonzalez, dans incendiar

Roxana Popa (stânga) și Marina Gonzalez (dreapta)
Roxana Popa (stânga) și Marina Gonzalez (dreapta)

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 21:00 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 21:21

Marina Gonzalez (18 ani) și Roxana Popa (24), două gimnaste ale Spaniei, au dat lovitura pe TikTok.

Cele două sportive s-au filmat în apartamentul lor din Satul Olimpic chiar înaintea startului Jocurilor Olimpice. Dansul acestora a avut priză pe rețelele de socializare și a strâns aproape 2 milioane de vizualizări în câteva zile.

Roxana Popa s-a născut în 1997 la Constanța, unde a făcut și primii pași în gimnastică. În 2003, părinții ei și-au dorit o viață mai bună și s-au mutat în Spania. 

În 2008 a concurat la Naționalele Spaniei și s-a impus în toate finalele, dar nu a urcat pe podium pentru că nu avea cetățenia spaniolă, aspect care s-a rezolvat după câțiva ani. Talentul său era imens și totul o recomanda pentru succes, ea fiind numită la un moment dat „Nadia Comăneci a Spaniei”.

Desfășurarea Jocurilor Olimpice, în pericol din cauza uraganului care va lovi Tokyo

În plină desfășurare, Jocurile Olimpice pot fi afectate de uraganul Nepartak, așteptat să lovească Tokyo la începutul săptămânii viitoare.

Taifunul Nepartak, ale cărui rafale pot atinge 90 km pe oră, se afla momentan la aproximativ 1.800 km sud de Tokyo, el fiind aşteptat să ajungă în capitală până marţi.

Una dintre principalele competiții care pot fi afectate este canotajul.

În acest sens, potrivit AFP, întrecerile de la canotaj ce urmau să aibă loc luni au fost reprogramate ca măsură de precauție.

„Este destul de devreme de știut traseul și intensitatea acestui fenomen meteorologic, dar există indicii timpurii că taifunul ar putea amenința Tokyo mai târziu luni sau marți, ora locală”, a spus meteorologul Jake Sojda, potrivit AccuWeather.

Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint! Marian Ursescu vine cu detalii de la fața locului

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

L-a lovit cu crosa în cap! Incidente la Jocurile Olimpice

Câți bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalie » Bonus de la CSA Steaua + surpriza anunțată de Covaliu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Iulie 2021, 20:01

Nu stiu de ce am o banuiala gimnasta provenita din casatoria unei doamne chatiste si unui domn capsunar a avut idea cu dansul pus pe net. Gena, bat-o vina...

cornelcc
cornelcc  •  26 Iulie 2021, 00:42
Postat de cristy82 pe 25 Iulie 2021, 01:36

De asta spun eu ca "diaspora" nu merita dreptul la vot in Romania! Oamenii au plecat la o viata mai buna (usoara), sa se bucure de ea dar fara sa ne mai perturbe noua existenta!

OK, o sa ai parte de o vara linistita, idolul tau a iesit de la “facultate”. Dar nu te culca pe-o ureche, mai are doua dosare si cand se termina vacanta merge iar, de data asta o sa -si dea doctoratul! Si da, macar pentru asta merita diaspora drept de vot!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  25 Iulie 2021, 22:53
Postat de cristy82 pe 25 Iulie 2021, 01:36

De asta spun eu ca "diaspora" nu merita dreptul la vot in Romania! Oamenii au plecat la o viata mai buna (usoara), sa se bucure de ea dar fara sa ne mai perturbe noua existenta!

Pai eu stiu!!!? Cica Don Pablito Cortacero nu o duce bine in Espana si a venit la Romanica sa o duca fabulos. Si cica o duce, si-a tras clubu du efutcibolu si traieste o viata minunata in Budapes... pardon Bucaresti, capitala Ungariei. Bine, el face parte din DDB si se afisa cu mandrie peste tot.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează