SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTO GP

FOTO UPDATE Căzătură groaznică pentru Marquez în Marele Premiu al Spaniei! Are fractură și va fi operat de urgență

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 16:20 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 17:19

Marc Marquez, campionul mondial en-titre în MotoGP, a suferit astăzi o căzătură oribilă în Marele Premiu al Spaniei! Pilotul Repsol Honda are fractură la brațul drept și va fi operat de urgență!

UPDATE 17:10 Marquez va fi operat!

Marc Marquez a suferit o fractură la brațul drept și va fi operat de urgență. Angel Charte, medic MotoGP, a confirmat intervenția: „A fost o cădere dură, a suferit un traumatism toracic pe partea dreaptă. Brațul drept a fost prins sub roată și are fractură. Va fi transferat la Barcelona pentru a fi operat”

Nu se știe exact care va fi perioada de recuperare. Cert este că va fi pentru prima dată în carieră când va fi nevoit să rămână pe margine din cauza unei accidentări.

Știrea inițială

Marquez a ieșit în decor și a fost lovit de motocicletă în umărul drept, iar brațul i-a fost prins apoi dedesubt.

FOTO UPDATE Căzătură groaznică pentru Marquez în Marele Premiu al Spaniei! Are fractură și va fi operat de urgență

Marquez a căzut în același viraj în care reușise să salveze fantastic!

Spaniolul de la Repsol Honda reușise să salveze în același viraj în turul 4, coborâse de pe locul 1 până pe 19 și a avut o remontada epică, ajungând până pe locul 3 cu 5 tururi înainte de final. N-a mai putut să facă însă nimic cu 4 tururi înainte de terminarea cursei, când a fost aruncat de pe motocicletă. Pilotul a fost imediat urcat în ambulanță.

FOTO UPDATE Căzătură groaznică pentru Marquez în Marele Premiu al Spaniei! Are fractură și va fi operat de urgență

Marc a suferit lovituri puternice și acum este supus unor teste și va face și radiografii. A luat niște pastile pentru dureri, așteptăm să vedem cât de gravă e accidentarea. Ar putea fi vorba despre o fractură la brațul drept. Va fi transportat la spitalul din Jerez.
- Alberto Puig, team-manager Repsol Honda

Quartararo, marele câștigător al etapei de MotoGP

Fabio Quartararo, 21 de ani, (Petronas Yamaha) a câștigat Marele Premiu al Spaniei, Maverick Vinales (Monster Energy Yamaha) s-a clasat pe doi, iar Andrea Dovizioso (Ducati) a completat podiumul.

Citește și alte știri din sport

Reportaj în cantonamentul montan al campioanei SCM Rm. Vâlcea: ce dor le era de handbal!

Un nou anunț despre Michael Schumacher: „L-am văzut! Sper ca toți să-l vedeți în curând”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
badie
badie  •  19 Iulie 2020, 20:12

Nu e vorba decat de campionul mondial si detinatorul a 6 campionate de Moto GP, dar pe noi nu ne intereseaza daca nu e vorba de ce a mai zis nea Gigi, nea Mitica si alte personaje de mare valoare mioritica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează