SPORTURI  »  NATATIE  »  

FOTO Italienii sunt morți după ea! Imagini demențiale cu cea mai sexy înotătoare din lume

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 10:13

Federica Pellegrini, 30 de ani, este muza italienilor. Tripla campioană mondială la 200 m liber și-a cimentat locul printre cele mai bune înotătoare din lume, dar și printre cele mai sexy.

Pellegrini are un total de 27 de medalii la campionatele mondiale și europene și la Jocurile Olimpice. Cele mai multe la proba de 200 de metri liber, 8 de aur, 4 de argint și una de bronz. Italianca a este și campioana mondială la zi a acestei probe, cucerind aurul la Mondialul de anul trecut de la Budapesta.

Pe lângă talentul la înot, Federica i-a fermecat pe italieni și cu frumusețea ei, imaginile sexy postate pe contul de Instagram strângând zeci de mii de like-uri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează