SPORTURI  »  NATATIE  »  NATAȚIE

FOTO "Nu avem apă în bazin de o lună!" » Înotătorii de la LPS Brăila, printre care un campion național, nu se antrenează din septembrie

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2016 15:32

Bazinul acoperit în care s-au antrenat, de-a lungul timpului, campioanele olimpice Camelia Potec și Diana Mocanu nu are apă de o lună.

Situația a fost semnalată chiar de elevii Liceului cu Program Sportiv Brăila. Tinerii înotători nu au unde să se antreneze din septembrie. "Până atunci, înotam în bazinul de afară. Dar s-a lăsat frigul, iar în cel acoperit nu avem apă", spune unul dintre înotători.

LPS Brăila produce în continuare campioni naționali. Unul dintre ei este Claudiu Curte, învingător în proba de 50m fluture - tineret, 2015, și vicecampion cu un an înainte. 

"În 10 zile avem apă"

Conducerea LPS Brăila a reacționat prin directoarea Anilena Anton.  "În luna iunie a acestui an, bazinul acoperit a trecut din administrația LPS-ului către Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Au fost anumite întârzieri din cauza lipsei de fonduri, dar s-au început deja lucrările. În 10 zile va fi apă în bazin", a punctat profesorul.

"Am tot primit promisiuni de genul ăsta în ultima lună. Nu mai credem nimic. Ultima oară ni s-a zis că va fi apă joi. Acum aflăm că așteptăm până în noiembrie", au conchis sportivii.

4
ani au trecut de la precedentele probleme cu lipsa apei din bazinul de la Brăila

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  27 Aprilie 2017, 09:59

Groaznica organizare, administrare. Rusine la infinit. Pentru ce ati primit administratia bazinului, voi cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret???

amicu
amicu  •  24 Octombrie 2016, 17:18

am ajuns rau. Cersim bani pt scuplturi, imediat o sa cerseasca cate 1mc de familie sa se umple bazinele si sa irige gazoanele. Bine, pe stadionul din braila nu e cazul,ei joaca in mlastina.

1633060627009123
Club Fly  •  24 Octombrie 2016, 16:46

Daca si apa e o problemă.... știți de ce moare lenesul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close