SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  INCIDENT

Accident evitat în ultimul moment pe Autostrada A3 Gilău-Turda! Un autoturism a fost surprins mergând pe contrasens

Accident evitat în ultimul moment pe Autostrada A3 Gilău-Turda!
Accident evitat în ultimul moment pe Autostrada A3 Gilău-Turda!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 18:25 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 19:02

Pe autostrada Gilău-Turda, o mașină care circula pe cea de-a doua bandă, cu viteza de aproximativ 100 km/h, a fost la un pas să fie izbită frontal de un autoturism care circula pe contrasens. 

Imaginile au fost filmate de un șofer care circula regulamentar pe prima bandă a autostrăzii. Accidentul a fost evitat de în ultimul moment de șofer de pe banda a doua, care circula regulamentar, acesta având reflexul să schimbe banda de mers și să redreseze mașina pentru a nu se izbi de un parapet.

Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare și a strâns peste 500 de comentarii, internauții criticând gestul șoferului: „Nu îmi vine să cred. Luat permisul pe viaţă. Omoară oameni nevinovaţi”.

Poliția Cluj i-a suspendat carnetul de conducere

Poliția Cluj a reacționat imediat la cele întâmplate pe autostrada Gilău-Turda și a transmis următoarele precizări: „Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observa cum un conducător auto se deplasează pe sensul opus de mers, pe autostrada A3, precizam faptul că la scurt timp, acesta a fost identificat de poliţişti. 

A fost aplicata măsură sancţionării contravenţionale a acestuia. Totodată, conducătorului auto i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 60 de zile”.

Citește și alte știri de actualitate:

Laurette a dat cărțile pe față, după scandalul cu Magaye Gueye

Benny Adegbuyi, declarație curajoasă despre Antonia: „Velea, să nu te superi pe mine!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  17 Ianuarie 2021, 10:45

un sistem electronic prin care sa se depisteze eventuale masini care gresesc sensul pe autostrazi este simplu si ieftin de implementat. Si care sa sesizeze instant participantii la trafic. Doar ca pe lumea asta se face orice cu banii, doar ceea ce e cu adevarat util nu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează