NOUTATI AUTO  ·  MAȘINI ELECTRICE

O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 12:18

Ion Țiriac spune că e pasionat de noua tehnologie a mașinilor electrice. Ce mașină de acest tip vrea? O Skoda SUV, cu autonomie de 500 de kilometri!

„Pe mine mă interesează enorm de mult mașina electrică. Din punct de vedere sportiv este mult mai performantă decât cea cu carburant … Mă interesează în special o mașină pe care am văzut-o acum 3 ani la Campionatul Mondial de hochei, finala care a fost în Germania, și este o Skoda.

Un SUV ceva mai mititel decât Volkswagen-urile care sunt acum. Se pare că vine anul viitor cu o autonomie de 500 de km. Ce înseamnă autonomie de 500 de km? Înseamnă că te urci în ea dar nu depășești acei 60-70 de km la oră (nr. autonomia scade dacă șoferul merge la viteze mai mari)”, a declarat Ion Țiriac, citat de TV Digi Sport.

Țiriac ar putea lua o Skoda Vision iV

Foarte probabil, modelul la care face referire Ion Țiriac este Skoda Vision iV, mașină concept, cu două motoare electrice și o baterie auto de 83kWh. 

+12 FOTO

Citește și:

CATL, colosul din umbră care domină piața mașinilor electrice! Reportaj șocant: cum elimină chinezii concurența pe piața bateriilor + cum blochează cobaltul din cele mai mari mine din lume!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
juv3ntin  •  03 Decembrie 2019, 12:35

la ora? 500 km la ora autonomie :))

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1