SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  POLIȚIA ROMÂNĂ

Poliția Română a dat cea mai mare amendă din istorie unui șofer, iar carnetul e suspendat până în 2024! Ce s-a întâmplat

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 11:45 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 12:41

Poliția Română a anunțat pe Facebook că a dat cea mai mare amendă din istorie, pentru un șofer român din județul Suceava care a încălcat nu mai puțin de 16 reguli de circulație! Iată comunicatul integral. 

„Permisul suspendat până în 2024... Amendă de 20.880 lei... Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

 Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. 

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului. Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva. Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol... atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române. 

Unde va fi produsă Dacia Spring, prima mașină full electrică + cât va dura încărcarea bateriei

Un colos auto mută producția din Germania în România! Ce orașe concurează pentru zecile de locuri de muncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
115486966066476
Edi Girnita  •  18 Octombrie 2020, 18:54

Amenzile de circulație se cumulează,după cum vad.De ce nu și pedepsele infractorilor ? Ce justiție e asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează