SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP / SPANIA-ROMÂNIA (ORA 13:45, TELEKOM 1)

Biletele pentru Japonia » "Stejarii" se pot califica azi la Cupa Mondială 2019 dacă înving Spania, la Madrid

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 10:00

Miză enormă azi pentru "tricolori" în disputa de pe Estadio Nacional Complutense din Madrid. România întâlnește Spania pentru a 36-a oară, meciul fiind unul extrem de important.

În condițiile în care elevii lui Lynn Howells câștigă, România va obține deja biletele la Cupa Mondială din 2019, deși mai are de disputat apoi alte trei partide, cu Rusia și Belgia, pe teren propriu, și cu Georgia, în deplasare.

Înfrângerea nu va diminua cu nimic șansele, dar Macovei și compania vor să pună capăt emoțiilor și să sărbătorească de acum. În primul meci al anului, România a făcut scor cu Germania, la Cluj-Napoca, 85-6, în timp ce Spania a trecut de Rusia, în deplasare, 20-13.

Cătălin Fercu e anunțat titular și va îmbrăca azi pentru a 100-a oară tricoul primei reprezentative. Este al doilea în topul selecțiilor după Florin Vlaicu, care are 106.
România a pierdut doar două meciuri din cele 35 disputate contra Spaniei, în 1992 și 2012. "Tricolorii" s-au impus de 33 de ori.

România a fost prezentă până acum la toate cele 8 ediții ale Cupei Mondiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  18 Februarie 2018, 15:54

nu-mi vine sa cred in ce hal am putut sa jucam , e drept am ratat calificarea directa, mai degraba pt ca anul trecut ne-a batut germania, acum ce sa facem , ca se ne mai calificam ar trebui sa batem canada intr-un tur-retur , stim cat de greu i-am batut in 2015, stim cat de usor ne-au batut ei in trecut la alte mondiale, asa ca , probabil vom urmari de la TV mondialul din Japonia ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează