SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Franta foloseste rezervele in finala mica cu Argentina

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

AMOS NEWS /  Dezamagit dupa ce echipa sa a ratat din nou calificarea intr-o finala mare a Cupei Mondiale de rugby, antrenorul echipei de rugby a Frantei, Bernard Laporte, va trimite in teren la finala mica cu Argentina mai multi jucatori care au evoluat mai putin la acest turneu final.

Dupa semifinala pierduta la limita, 9-14 cu Anglia, francezilor nu le-a ramas decat incercarea de a se razbuna pe Argentina in finala mica, stiut fiind ca pumele au stricat petrecerea organizata de francezi la meciul de deschidere.

Pe 7 septembrie, pe Stade de France, in primul meci al Cupei Mondiale, Argentina a invins cu 17-12 echipa organizatoare, Franta, acela fiind primul soc suferit de numerosii fani locali.

Acum, antrenorul Bernard Laporte mizeaza in al doilea meci cu Argentina pe o serie de jucatori mai putin folositi, astfel ca echipa Frantei va arata astfel: Poitrenaud - Rougerie, Skrela, Traille, Dominici - Michalak, Elissalde - Dusautoir, Harinordoquy, Nyanga - Thion, Nallet - De Villiers, Ibanez (cpt), Poux, rezerve urmand sa fie Bruno, Mas, Chabal, Martin, Mignoni, Beauxis si Clerc.

Franta a castigat 30 din cele 40 de meciuri directe de pana acum, insa Argentina s-a impus de patru ori in ultimele cinci meciuri, specialistii anticipand un nou meci deschis oricarui rezultat si incheiat cu un scor strans.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează