SPORTURI  »  RUGBY  »  CAMPIONAT EUROPEAN

GALERIE FOTO Au ratat și finala, și bronzul » Cele mai reușite fotografii de la Campionatul European de rugby U20, competiție găzduită de București

Foto: Ştefan Constantin/Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Ştefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 16:59

Echipa României a încheiat competiţia pe locul al patrulea, după ce au fost învinşi de Rusia în finala mică de sâmbătă, scor 5-33.

Stadionul Arcul de Triumf a fost, săptămâna aceasta, gazda Campionatului European de rugby U20, Rugby Europe Championship, competiție destinată formațiilor de rang doi de pe Continent, situate imediat sub naționalele din Six Nations.

Deși a fost extrem de aproape de finală, formația "stejăreilor" a ratat de puțin ultimul act, 16-21 cu Portugalia, după 13-10 pentru români la pauză.

În schimb, în finala mică, elevii lui Eugen Apjok n-au opus rezistenţă în fața Rusiei, fiind învinși clar, 5-33.

Chiar Portugalia, echipa pe care România o putea învinge în finală, a cucerit titlul. 12-7 în finala cu Spania, sâmbătă, după un joc extrem de disputat. 

CLASAMENT FINAL

1. Portugalia
2. Spania
3. Rusia
4. ROMÂNIA
5. Belgia
6. Germania
7. Olanda
8. Elveția

Echipa României, conform frr.ro: 1. Iulian Hartig, 2. Claudiu Mârzac, 3. Alin Haidău, 4. Marcel Rusu, 5. Marius Iftimiciuc, 6. Alexandru Alexe, 7. Vlad Neculau, 8. Silviu Grădinaru, 9.Mădălin Mihalache, 10. Tudor Boldor (cpt.), 11. Mihai Lamboiu, 12. Cristi Chirică, 13. Dragoș Burlacu, 14. Cosmin Iliuță, 15. Marius Simionescu.
Rezerve: Adrian Tala, Laurențiu Nica, Ștefan Iancu, Andi Radu, Gabriel Rupanu, Răzvan Lolea, Florin Țăranu, Marius Istoc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează