SPORTURI  »  RUGBY  »  SPECIAL

GALERIE FOTO Heirup prin zăpadă! » Rugbiştii şi baschetbaliştii au ajutat la deszăpezirea Bucureştiului

Rugbiştii şi baschetbaliştii au deszăpezit împreună mai multe spitale şi aziluri de bîtrîni din capitală. +9   FOTO
Rugbiştii şi baschetbaliştii au deszăpezit împreună mai multe spitale şi aziluri de bîtrîni din capitală.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 22:20

Rugbyştii şi baschetbaliştii din Bucureşti au dat, ieri, o mînă de ajutor la deszăpezirea spitalelor, azilelor şi şcolilor din Capitală.

Sportivii echipelor bucureştene de rugby şi de baschet au lăsat deoparte mingile şi sălile de antrenament, s-au echipat adecvat pentru troienele de afară, s-au înarmat cu cîte o lopată şi au ajutat la deszăpezirea mai multor instituţii importante din Capitală.

Coordonaţi de preşedinţii celor două foruri de specialitate, Carmen Tocală şi Alin Petrache, cei peste 200 de jucători au fost împărţiţi în trei echipe şi au pornit într-un tur al spitalelor, urmînd ca această acţiune să continue şi în zilele următoare.

Vezi mai jos o galerie foto
cu rugbiştii şi baschetbaliştii
în acţiune!

"Am decis să ne alăturăm autorităţilor pentru a oferi o mînă de ajutor acolo unde este nevoie. E un gest de omenie, un gest pe care ar trebui să-l facă toată lumea. E o iniţiativă a rugbyului, un sport care încă mai cultivă valori importante", a declarat Alin Petrache, preşedintele FR de Rugby.

"Trebuie să arătăm că mai avem o urmă de patriotism în noi! Vreau şi mă încăpăţînez să cred că se poate face ceva, iar puterea exemplului este cea mai bună. Nu trebuie considerat un gest excepţional, ci o stare de normalitate", a subliniat şi Carmen Tocală.

Campania de ajutorare nu se opreşte aici. Mai mulţi sportivi vor merge să ducă alimente familiilor nevoiaşe din Bucureşti, iar mîine, prin intermediul Jandarmeriei, mai multe donaţii vor ajunge la sinistraţii din localităţile grav afectate de zăpadă. "Sperăm ca produsele să îi ajute pe cei suferinzi să treacă peste această perioadă grea din vieţile lor", a declarat Alin Petrache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  15 Februarie 2012, 10:59

astia da! au deszapezit spitalul de copii de la guvern,mai rapid ca utilajele!cinste lor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează