SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP / ROMÂNIA-GERMANIA (SÂMBĂTĂ, ORA 16:00, TELEKOM)

Ne-au bătut după 79 de ani, iar acum "Stejarii" vor revanșa pe Cluj Arena

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2018 16:09

România a pierdut acum un an, la Offenbach, 38-41 contra nemților. "Stejarii" vor revanșa pe Cluj Arena

Sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena, România începe partea secundă a luptei de calificare la Cupa Mondială din 2019, din Japonia. "Tricolorii" au câștigat până acum trei întâlniri, 13-3 cu Spania, 30-10 cu Rusia, în deplasare, și 33-17 cu Belgia, tot în deplasare, dar au pierdut surprinzător contra Germaniei. Nemții au reușit să treacă de România cu 41-38 după o pauză de 79 de ani!

Ca să se califice direct la Cupa Mondială, " stejarii" trebuie să termine în fața Rusiei, Spaniei, Germaniei și Belgiei în Rugby Europe Championship.

Antrenorul Lynn Howells a anunțat echipa cu care va începe confruntarea cu Germania, de la Cluj-Napoca. În primul 15 sunt anunțați Valentin Ursache și Alin Coste, care revin în echipa națională după o pauză de trei ani. Căpitanul echipei va fi Mihai Macovei, iar frații Ursache, Vali și Andrei vor juca pentru a opta oară împreună în primul 15 al României.

Cătălin Fercu revine și el în echipa națională după o mai veche accidentare și va bifa selecția cu numărul 99, fiind la un singur pas de a deveni al doilea jucător din istoria echipei naționale care se poate lăuda cu calitatea de "centurion". Liderul selecțiilor în echipa României este Florin Vlaicu.

Echipa României pentru disputa cu Germania

Mihăiță Lazăr, Andrei Rădoi, Andrei Ursache - Johan Van Heerden, Marius Antonescu - Valentin Ursache, Mihai Macovei, Stelian Burcea - Florin Surugiu, Florin Vlaicu - Ionuț Dumitru, Sione Fakaosilea, Paula Kinikinilau, Tangimana Fonovai - Cătălin Fercu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Februarie 2018, 19:20

Daca ne-a batut si Germania, suntem in fundul prapastiei, mai jos de-atat nu se poate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close