SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-GEORGIA (AZI, ORA 15:00, DOLCE)

Niciun eseu de 5 ani! România nu a mai bătut Georgia de 7 ani

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 00:00

România nu a mai învins Georgia din 2010, atunci când pe teren se aflau, între alții, Marius Tincu, Ovidiu Tonița, Sorin Socol, Stelian Burcea, Iulian Dumitraş, Vali Ursache.

Se mai regăsesc și acum în echipă Cătălin Fercu, Mihai Macovei și Florin Vlaicu.

"Stejarii" vor să repete succesul de atunci, chiar dacă Georgia pare că se află în cel mai bun moment al ei din istorie: pe locul 12 mondial, față de 17 ocupat de "tricolori".

Eseul lui Carpo

Mai îngrijorător pentru români este că în ultimele patru partide, românii au pierdut, dar nu au reușit niciun eseu! Toate punctele au fost marcate doar din lovituri de penalizare. Ultimul eseu al României împotriva Georgiei a fost reușit de Daniel Carpo, constănțeanul care evoluează acum la CSM București. Se întâmpla în 2012, la acel 13-19 de la București!

"Sper să fie o motivație în plus pentru că nu am mai reușit să îi batem în ultimii ani. Toată lumea vorbește că ei sunt peste noi din toate punctele de vedere. Va fi un meci foarte disputat, o adevărată finală a competiției. Ca să poți să-i bați ai nevoie de sacrificiu, să înțeleagă toți că trebuie să-ți pui corpul la bătaie, să nu te menajezi", a declarat fostul taloner al României, Marius Tincu, acum antrenorul înaintării României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  19 Martie 2017, 15:59

fu eseu pentru romania in prima repriza.

jalabert
jalabert  •  19 Martie 2017, 13:00

o vina mare pentru marginarea acestui sport este presa sportiva care insista cu articolele can-can din fotbal in loc sa promoveze un sport nobil ca rugby-ul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează