SPORTURI  »  RUGBY  »  TRAGEDIE

ȘOCANT: Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit după ce mașina le-a luat foc! Se pare că bărbatul a plănuit totul

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 09:27

Neo-zeelandezul Rowan Baxter (42 de ani), un fost jucător de rugby, a murit într-un mod oribil, alături de fosta soție și cei trei copii ai lor.

În orașul australian Brisbane a avut loc o scenă horror, în dimineața zilei de miercuri. Rowan și Hannah Baxter, despărțiți de un an, și cei trei copii ai lor, cu vârste între 3 și 6 ani, au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc. Poliția investighează modul în care s-a petrecut totul, dar se pare că fostul jucător de rugby ar fi dat foc la mașină! 

Presa din Australia susține că Rowan ar fi turnat benzină pe mașină și i-ar fi dat foc intenționat. Se pare că Hannah Baxter a ieșit din mașină țipând: „A turnat benzină pe mine! Salvați-mi copiii!”. Ea a murit la spital.

Rowan a fost găsit mort lângă mașină și se pare că avea o rană pe care și-a produs-o singur, cu o armă albă, fapt neconfirmat de Poliție. Anchetatorii spun că femeia se afla la volan și că atunci când a ieșit din mașină era în flăcări. 

ȘOCANT: Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit după ce mașina le-a luat foc! Se pare că bărbatul a plănuit totul
Rowan Baxter, în galben, pe vremea când juca la Auckland Lions

„Încă nu este clar cum s-a petrecut totul și cum a pornit focul. Ar fi nepotrivit să-i spunem crimă, sinucidere sau incident tragic. Am văzut câteva scene terifiante, iar asta e printre cele mai dure” 
Mark Thompson, inspector al Poliției din Brisbane 

Familia femeii îl atacă pe Rowan 

Lloyd Clarke, tatăl lui Hannah, a avut un mesaj dur către Rowan. „Poate că spune că îi iubea pe copii, dar știu că mereu spe spunea pe primul loc. Sper ca nenorocitul să putrezească în iad”, a fost reacția lui Lloyd.

 Și fratele lui Hannah, Nat, a vorbit în termeni dur despre fostul jucător de rugby. „Sora și nepoții au fost luați de lângă mine în cel mai rău mod posibil, de către un monstru fără inimă. Toată lumea știe cât de drăguți erau sora și nepoții mei. Sora mea i-a spus soției mele că va fi un an grozav”, a fost reacția lui Nat.

Rowan Baxter s-a născut în Tauranga, Noua Zeelandă, și a jucat pentru New Zealand Warriors și Auckland Lions. Acesta deținea o sală de fitness în Brisbane, împreună cu fosta soție, iar cei doi aveau un proces pentru custodia copiilor.

Citește și: 

Cealaltă față a sportului » Rusoaica Aleksandra Soldatova, cvadruplă campioană mondială, a dezvăluit săptămâna trecută că suferă de bulimie

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
red47army
red47army  •  20 Februarie 2020, 11:18

Dumnezeu sa ii ierte pe micuti, si monstrul ala sper sa arda in iad pentru eternitate !! Mizeria

Vezi toate comentariile (1)
Comentează