SPORTURI  »  RUGBY  »  SCOTIA - ROMANIA 42-0

Sorin Socol:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2007 00:00

Mediafax / Capitanul reprezentativei de rugby a Romaniei, Sorin Socol, a apreciat ca jucatorii romani nu au facut fata presiunii in meciul cu Scotia si de aceea au suferit o "infrangere grea", scor 42-0, in grupa C a Cupei Mondiale, informeaza FRR.

"Suntem dezamagiti, e o infrangere grea. Nu am facut fata presiunii din partea lor. Scotia a fost o echipa completa, au respectat in primul rand regulile de baza ale jocului, iar noi nu. Primul eseu, primit in primele minute, a reprezentat o lovitura grea. Am pierdut, mental, mult atunci.

Din pacate nu ne-am mai putut reveni asa cum am revenit in jocul cu Italia. Am pierdut contactele directe cu adversarul, am ratat placaje, marginea nu a functionat deloc, am crezut in meciul acesta dar a mers totul pe dos. Pentru meciul cu Portugalia trebuie sa ne imbunatatim substantial jocul", a declarat Socol.

Managerul Robert Antonin a apreciat evolutia Romaniei drept mult sub asteptari. "Nu speram intr-o victorie, dar speram intr-un joc bun, mai bun decat cel cu Italia. Este adevarat, si Scotia a avut poate cel mai bun meci din ultimii doi ani. Ne-au dominat in toate sectoarele de joc.

Suntem tristi acum, dar le-am spus jucatorilor in vestiar, dupa meci, ca aceasta Cupa Mondiala nus-a terminat. Este imperios necesar sa castigam meciul cu Portugalia si sa lasam o impresie acceptabila. Cred ca vom face insa multe schimbari in echipa", a spus Antonin.

Reprezentativa de rugby a Romaniei ramane fara victorie la Cupa Mondiala, dupa ce a pierdut, marti, al doilea meci din cadrul grupei C, in fata echipei Scotiei, cu scorul de 0-42 (0-21), intr-o partida disputata pe stadionul Murrayfield din Edinburg, in fata a circa 30.000 de spectatori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează