SPORTURI  »  RUGBY  »  STEAUA – DINAMO, SÂMBĂTĂ, ORA 11:00, STADIONUL DIN ŞTEFAN CEL MARE

Steaua acuză înainte de derby: "Este o decizie clar dată împotriva Stelei"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Sâmbătă, 30 mai, se joacă marele derby Steaua-Dinamo care se joacă în Ştefan cel Mare. Steliştii sînt cît se poate de supăraţi de faptul că Federaţia a decis să reducă suspendările dinamoviştilor de după celebra bătaie cu Farul chiar înaintea derby-ului cu Steaua.

"Dacă vorbim la modul ironic, Federaţia a considerat că bătaia aceea a fost ceva normal, aşa că era normal să apeleze şi la paragraful din regulament care le poate reduce pedepsele. S-au gândit că aşa pot rezolva un derby.

Sâmbătă, 30 mai, se joacă marele derby Steaua- Dinamo care se joacă în Ştefan cel Mare. Steliştii sînt cît se poate de supăraţi de faptul că Federaţia a decis să reducă suspendările dinamoviştilor de după celebra bătaie cu Farul chiar înaintea derby-ului cu Steaua.

"Dacă vorbim la modul ironic, Federaţia a considerat că bătaia aceea a fost ceva normal, aşa că era normal să apeleze şi la paragraful din regulament care le poate reduce pedepsele. S-au gândit că aşa pot rezolva un derby.

Ce să mai, Dinamo face tot ce poate ca să nu mai piardă şi al treilea meci. Este o decizie clar dată împotriva Stelei. Nu i-am pus eu să se bată, să faca imagine şi mai proastă rugby-ului decât era atunci. Eu am fost împotriva acestei decizii în Biroul Federal şi nu am fost singurul. Din păcate, degeaba", a spus antrenorul coordonator al Stelei, Marin Moţ.

Steaua are ceva incertitudini în lot înaintea meciului cu Dinamo: Dan Vlad, Iulian Andrei, Melinte, Baraulea, Grigore şi chiar Fercu şi Dascălu având probleme cu accidentarile.
    
Derbyul Steaua – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Sursa: rugby.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  28 Mai 2009, 21:22

sunt un simplu antrenor de rugby din brasov care in 8 ani am muncit ca un nebun sa nu se desfinteze o micuta si simpatica echipa de rugby din brasov sambata in ultima etapa plecam la ora 4 dimineata din brasov sa jucam la suceava la ora 13 si indiferent de rezultat eu sunt mandru de acesti simpli rugbysti dar cu adevarat oameni simpli si puternici ma doare sufletul ca nimeni nu face nimic...de ce pentru ca suntem in romania....pot pleca am creat o familie dar nimeni nu are dreptul sa-si bata joc

 •  28 Mai 2009, 13:24

inseamna 0 .niste hiene imputite!

 •  28 Mai 2009, 12:59

In toate sporturile dinamo inseamna hotie, banditism

Vezi toate comentariile (3)
Comentează