SPORTURI  »  RUGBY  »  ANTIDOPING

Un rugbist japonez s-a dopat cu o cremă pentru creşterea mustăţii :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 19:01

Un jucător japonez de rugbi poate rata participarea la Cupa Mondială din acest an, după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Ryohei Yamanaka a folosit o cremă pe bază de steroizi care ajută la creşterea mustăţii şi riscă 2 ani de suspendare, informează antena3.ro.

„Ryohei a folosit o cremă în încercarea de a-şi face mustaţa să crească. Se pare însă că aceasta conţinea un steroid, lucru pe care nu îl ştia. Este o întîmplare nefericită, pentru că, mai mult ca sigur, va fi suspendat, ceea ce ne dă planurile în privinţa Cupei Mondiale peste cap.

Va fi norocos dacă va scăpa cu o pedeapsă de şase luni, dar probabil va primi doi ani. Am vorbit cu el şi nu cred că este conştient de cît de severe sunt organismele internaţionale în astfel de cazuri. Nu s-a gîndit înainte de a folosi crema respectivă şi se pare că a fost depistat pozitiv şi la proba B. Din ce am înţeles, este nevinovat, dar IRB nu este de aceeaşi părere”, a declarat John Kirwan, antrenorul Japoniei, citat de Eurosport.

Rugbistul de 22 de ani şi-a cerut scuze pentru incident, pe Twitter, spunînd că regretă extrem de mult faptul că a cauzat astfel de probleme.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close