SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA REGELUI

VIDEO CSA Steaua pierde DRAMATIC finala Cupei Regelui » Vlaicu transformă eseul la ultima acțiune și aduce trofeul în premieră pentru CSM București

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 21:13

CSM București a câștigat Cupa Regelui la rugby în fața celor de la CSA Steaua, 24-22, cu un eseu marcat la ultima acțiune a jocului. 

Finala, disputată pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, a avut o desfășurare dramatică. Clubul Sportiv Municipal București a intrat în avantaj la pauză, scor 11-9.

Remontada steliștilor de după pauză a stat în picioare până la ultima acțiune a partidei, finalizată cu eseu. Tabela arăta 22-22. Florin Vlaicu, cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a României, a transformat eseul și a adus prima Cupă a Regelui din istoria clubului CSM București. 

În finala mică, Știința Baia Mare a trecut de Timișoara Saracens, scor 30-29. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Octombrie 2018, 20:23

Cupa Regelui ?!!! Care rege Cioabă , că noi nu mai avem rege de ..de 70 de ani !!!????? Ați înnebunit ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează