SPORTURI  »  SNOOKER  »  ANUNȚ

VIDEO Colegul de partid a făcut-o pe Anamaria Prodan președintă de onoare a Federației de Snooker! Impresarul a făcut o demonstrație de abilități

Anamaria Prodan +15   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 14:10 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 14:19

Anamaria Prodan (50 de ani), impresar în fotbal, a fost numită președintă de onoare a Federației Române de Snooker, la inițiativa președintelui forului, Francisc Tobă (69), deputat și coleg de partid cu Anamaria.

Sâmbătă, Anamaria Prodan a fost desemnată prin vot președintă de onoare a Federației Române de Snooker, la propunerea președintelui forului, Francisc Tobă. 

„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”
FERRARI
„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”

Colegul de partid a făcut-o pe Anamaria Prodan președinte al Federației de Snooker

Din 2007 președinte al Federației de Snooker, Tobă este și politician, ales deputat în legislatura 2020-2024 pe listele partidului AUR. Între timp a schimbat partidul, a trecut la Alianța Pentru Patrie (APP), unde a preluat rolul de prim-vicepreședinte. Din APP face parte și Anamaria Prodan, ca președinte al organizației de femei.

De altfel, Anamaria Prodan nu a ascuns relația strânsă pe care o are cu Francisc Tobă. După ce a fost aleasă ca președinte de onoare, a afirmat într-un interviu acordat jurnalistului Iulian Chelaru că „Știu activitatea Federației, s-a dezvoltat uluitor. Știu situația deoarece domnul Tobă îmi este prieten drag și am un respect uluitor față de domnia sa”.

+11 FOTO

„Sunt onorată că am fost aleasă președintă de onoare a Federației Române de Snooker. După doi președinți de onoare titanici, sunt a treia, sunt femeie, ceea ce îmi conferă o putere și o recunoaștere că femeile pot face treabă bună și echipă cu bărbații de lângă ele.

Sunt mândră pentru diploma primită și faptul că țin în mână strâns codul samurailor.

Puțină lume știe că tatăl meu, fiind militar, mi-a îndrumat viața după acest cod. De-a lungul vieții, prin performanța pe care am făcut-o în fotbal, cred că am reușit să le imprim tuturor celor care mă admiră acest cod al bunului simț, onoarei, muncii împinse la extrem.

Snookerul este un sport al eleganței, al fair-play-ului, al concentrării, muncii asidue. Este un sport al minții și cred că mamele trebuie să își îndemne copiii să facă sport. Acest sport, precum karatele, îți conferă o stăpânire de sine extraordinară, ordine și disciplină în viață”, a mai precizat Anamaria Prodan.

+11 FOTO

Anamaria Prodan, demonstrație la masa de joc

Înainte de Anamaria Prodan, rolul de președinte de onoare al Federației Române de Snooker l-au mai îndeplinit generalul Victor Atanasie Stănculescu, decedat în 2016, și Prințul Dimitrie Sturdza, în vârstă de 84 de ani.

După ce a fost numită președinte de onoare, Anamaria Prodan a făcut și o demonstrație la masa de snooker. A lovit un mănunchi de două bile special aranjate ca să intre în cele două buzunare, după care a introdus o roșie în buzunarul de mijloc. 

Împărtășim aceleași principii de viață. Fără disciplină, educație și muncă, nu se poate face niciodată performanță. Mulți se nasc cu talent, dar fără o muncă asiduă nu ai cum să faci performanță la nivel foarte înalt.

- Anamaria Prodan

Mai multe știri din sporturi: 

FORMULA 1 - Pole-position Red Bull plus o mare surpriză în calificările din Arabia Saudită: Max Verstappen pleacă de pe locul 15!

RUGBY - Irlanda spulberă tot și câștigă neînvinsă Six Nations! Johnny Sexton a devenit cel mai bun marcator din istoria turneului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Martie 2023, 00:20

Urat din partea voastră AMP, nu are 50 de ani ,are 25 de 2 ori ,Este mai elegant !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  19 Martie 2023, 22:40

Amabilități între acești ( pensionari fără ocupație) tineri ai unui sport ( nu sant chiar sigur ce naibii este și asta ) ! Cine se cauta se găsește! Voi când nu faceți nimic ,Ce faceți!?

Sharapov
Sharapov  •  19 Martie 2023, 21:27

toba e *** SECURIST din 1989, *** ! Iar aur si app sunt partide SOVIETICE, *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează