SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERSUL EUROPEAN DE LA BUCUREȘTI

EXCLUSIV 10 imagini dintr-o finala electrizantă! Cele mai bune momente din superduelul Trump - O'Sullivan + anunțul pe care îl așteptau toți fanii

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 12:56

Judd Trump a câștigat finala Mastersului European de la București, după ce a trecut de Ronnie O'Sullivan, scor 9-8, după ce meciul a intrat în frame-ul decisiv.

A fost o partidă electrizantă, tribunele Circului Globus fiind pline de fani ai snooker-ului. A fost prima ediție a Mastersului European de la București, iar Judd Trump s-a ales cu un cec de 75.000 de euro, în timp ce Ronnie a plecat acasă cu 35.000.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Raed Krishan, a surprins imagini spectaculoase de la eveniment, iar GSP.RO vi le oferă în galeria foto de mai sus.

Organizatorii au făcut chiar și un anunț important, turneul urmând să se desfășoare la București și în următorii doi ani. Astfel, pasionații acestui sport nobil îi vor putea urmări pe Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson, Shaun Murphy sau Mark Selby și în 2017 și 2018.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  10 Octombrie 2016, 16:23

Stai asa, ca Trump mai are o finala, peste vreo luna ... cu Cinton ... daca invinge si acolo, e lucru mare! :D :D :D :D

ultra_tei
ultra_tei  •  10 Octombrie 2016, 15:24

La 3 mil biletul (pret mediu pe zi) nu e vorba de de dezinteres. DOAR DINAMO BUCURESTI l-a facut si pe Ronnie Caine! Plangeti!

neacaisa
neacaisa  •  10 Octombrie 2016, 14:15
Postat de blackzet80 pe 10 Octombrie 2016, 13:28

Acum sa nu fim rai, a fost un turneu zic eu reusit, iar locurile libere erau alea din primele randuri, unde au fost preturi foarte mari, iar multi s-au dus doar la meciurile lui Ronnie.Si multi nu sunt spectatori de snooker s -au dus pt fite acolo, iar altii care chiar sunt pasionati nu au ajuns acolo.

fals, am fost la meciuri sambata si sala a fost pe jumatate goala si seara, la ronnie. doar la finala a fost plin. vrem, nu vrem, a fost un semiesec acest turneu, incluzand si comportarea publicului, care s-a dovedit nepriceput la acest sport, incepand de la aplauze si bucurie inainte ca bilele sa se opreasca la unele din loviturile care s-au terminat cu fault, pana la apostrofari ale adversarilor lui ronnie si strigate de bucurie la greselile adversarilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close