SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan vine în România pentru o gală de snooker dedicată fostului comentator Marius Ancuța!

Marius Ancuța și Ronnie O'Sullivan
Marius Ancuța și Ronnie O'Sullivan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 10:29

Marius Ancuța, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori de snooker, a murit joi, la vârsta de 50 ani. Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

La auzul veștii triste, Adrian Thiess, cel care a organizat mai multe turnee demonstrative de snooker la București și Cluj, dar și cel care a adus în România Campionatul European de snooker în 2017 și 2018, a luat decizia ca în cel mai scurt timp Capitala să găzduiască o nouă gală de snooker, care să poarte numele lui Ancuța și să-i fie dedicat fostului comentator.

Din informațiile GSP.RO, primul nume care a fost deja contactat pentru a participa la evenimentul de la București este campionul mondial Ronnie O'Sullivan, care și-a dat deja acordul să fie prezent la turneul organizat în memoria lui Marius Ancuța. Ronnie e de 5 ori campion mondial 2001, 2004, 2008, 2012, 2013 și a fost unul dintre jucătorii pe care "Mario" îi aprecia cel mai mult.

De profesie medic stomatolog, Marius "Mario" Ancuţa a devenit în martie 2016 primul antrenor român de snooker acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association.

O'Sullivan e îndrăgostit de România

Englezul Ronnie O'Sullivan a fost fascinat de publicul şi de ospitalitatea de la noi din ţară şi-a decis să-şi cumpere o casă de vacanţă în România, unde se poate relaxa alături de familie şi de prieteni. Acesta a luat în urmă cu şase luni legătura cu mai mulţi prieteni de la Bucureşti pentru achiziţionarea unei case în Transilvania. "M-am simţit incredibil în România şi abia aştept să mă întorc. Vreau să-mi petrec Crăciunul în Transilvania pentru că am auzit că este superb şi trebuie să ajung acolo", a mărturisit Ronnie după unul dintre turneele pe care le-a avut la Bucureşti.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
offside
offside  •  21 Iulie 2018, 18:15

Un mare campion nu refuza niciodata o astfel de invitatie. Ronnie era favoritul d-lui Ancuta uneori chiar era subiectiv in comentarii referitoare la The Rocket" dar cine nu este? Odihneasca-se in pace si multumim pentru sansa de a invata un sport altfel strain unei tari sarace si care are alte preocupari.

cristi_oase
cristi_oase  •  21 Iulie 2018, 12:21

Un comentator sportiv profesionist a incetat dinviata .Un profesionist desavarsit si un pionier al acestui sport in tara noastra.Si voi vorbiti de gigi ..borcea...rapid...etc.

andrei.33
andrei.33  •  21 Iulie 2018, 11:54

Titlu idiot. Nu e "fostul comentator" ca nu a iesit la pensie, nici nu s-a apucat de alta meserie. E "regretatul comentator" ca omul a murit. Greu cu limba romana...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează