SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

Mari surprize în lumea snookerului! » O'Sullivan şi Higgins sunt eliminaţi din optimile Mastersului!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

O nouă surpriză în Masterul de la Londra, după un joc nebun Mark Allen reuşeşte să îl elimine pe Ronnie O’Sullivan. Cu toate că a condus cu 3-1 şi 4-2, nord-irlandezul a obţinut o victorie chinuită, la 5-4 numeroasele sale greşeli fiind pe punctul de a trimite partida în frame decisiv. Numai că "Racheta"  a continuat seria slabă din ultimii ani şi nu a profitat de erorile adversarului iar Allen a izbutit să încheie conturile la 6-4. Triplul campion mondial (2001, 2004, 2008) este tot mai aproape de o retragere din activitate, acesta anunţînd în nenumărate rînduri ca se va dedica mai mult vieţii de familie şi mai puţin sportului cu tacul.

 

John Higgins, numărul 1 mondial, a fost trimis acasă de Graeme Dott (6-4), acesta fiind un nou rezultat neaşteptat înregistrat la Londra.

 

"Nu m-am simţit niciodată confortabil aici, e o arenă mare şi sunt iritat la fiecare lovitură. Mare păcat, pentru că Mastersul de la Londra este un turneu grozav" a declarat scolţianul de 35 de ani după înfrîngere.

 

Graeme Dott îl va întîlni pe Ding Junhui în sferturi iar Mark Allen se va duela cu cîştigătorul partidei Neil Robertson v Stephen Hendry.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
racheta147
racheta147  •  11 Ianuarie 2011, 22:13

E bine ca apar articole si despre alte sporturi. Snookerul e foarte frumos mai ales cand e practicat de cei mai buni jucatori din lume.

xstream
xstream  •  11 Ianuarie 2011, 20:47

in sfarsit si ceva despre snooker! neil robertson mi se pare cel mai talentat,este tanar are timp sa si arate potentialul! stephen hendry insa a fost insa mereu printre preferatii mei, jucatorul nr1 de snooker pe care l am indragit a fost Paul Hunter :( pacat ca s a stins...promitea multe, cancerul asta ucide!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close