SPORTURI  »  SNOOKER  »  IRLANDA DE NORD

FA-BU-LOS! Ronnie O'Sullivan pierde pentru a 3-a oară consecutiv trofeul Irlandei de Nord, în fața aceluiași adversar, cu același scor!

Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 23:35 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 23:49

Englezul Judd Trump l-a învins pe Ronnie O'Sullivan în finala Openului Irlandei de Nord, scor 9-7, pentru al treilea an consecutiv! 

Judd Trump a închis prima sesiune cu 5-3, după care și-a menținut constant avantajul în fața campionului mondial en-titre. Ronnie O'Sullivan, 44 de ani, a reacționat pe final, a strâns scorul la 8-7 în favoarea adversarului, dar nu a avut ce face când Trump a închis la 9-7. 

Trofeul, denumit după regretatul Alex Higgins, fost dublu-campion mondial, este al treilea consecutiv pentru Judd Trump, care l-a învins pe Ronnie de fiecare dată cu 9-7 în finală! Englezul Trump, în vârstă de 31 de ani, lider mondial, devine primul jucător după Stephen Hendry, în 1996, care câștigă același eveniment de 3 ori consecutiv. 

19 trofeeare în carieră Judd Trump, care este campion mondial în 2019

Ronnie O'Sullivan îl pune la punct pe Lewis Hamilton: „Cum ar fi să joc eu pe o masă cu buzunare mai mari?”. TOP 7 sportivi pentru campionul englez

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Aprilie 2021, 12:37

Trump e f bun

facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:10

este un proiect minunat pentru perrsoane1e cu *** mai nou sistem inte1igentt de căutare pentru a găsi un partener de *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează