SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Start pentru istorie! Ronnie O'Sullivan s-a calificat în turul 2 la CM de snooker » A dezvăluit o întâlnire „de coșmar” cu un fan beat

Ronnie O'Sullivan l-a învins pe Mark Joyce, foto: Guliver/gettyimages +5   FOTO
Ronnie O'Sullivan l-a învins pe Mark Joyce, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 09:00 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 09:12

Englezul Ronnie O'Sullivan a deschis Campionatul Mondial de snooker, disputat la Sheffield, cu o victorie împotriva conaționalului Mark Joyce, scor 10-4. 

  • Ronnie O'Sullivan este campionul mondial en-titre. Dacă ridică și acum trofeul, îl egalează pe cel care deține recordul de reușite la Crucible, scoțianul Stephen Hendry, cu 7 titluri! 

În primul tur, autoritățile au permis ca 30% din arenă să fie ocupată de spectatori, într-un proiect-pilot de redeschidere a sportului în Marea Britanie. Capacitatea arenei va crește la 50% în turul 2, respectiv 75% în sferturi, cu speranța ca finala să se poată juca cu casa închisă, în fața la 1000 de fani! 

Ronnie O'Sullivan, start ca din tun la CM de snooker

În prima sesiune, Ronnie O'Sullivan a părut că se aclimatizează. A câștigat 6-3, dar jocul nu a strălucit, iar adversarul nu a reușit să puncteze mai bine pe tabela din cauza emoțiilor puternice. Însă totul s-a schimbat în sesiunea de seară. Întors mai relaxat de la cabine, O'Sullivan a pierdut primul frame, dar a dat drumul la motoare după aceea și a închis meciul cu 3 breakuri de peste 100 de puncte: 124, 137 și 112!

În turul secund, englezul se va înfrunta cu învingătorul meciului Ricky Walden - Anthony McGill, meci ce va începe astăzi.  

Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce, CM snooker 2021, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce, CM snooker 2021, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce, CM snooker 2021, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce, CM snooker 2021, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan - Mark Joyce, CM snooker 2021, foto: Guliver/gettyimages
+1 FOTO

Hărțuit de un fan beat într-un restaurant din Sheffield

Ronnie O'Sullivan a dezvăluit că a fost acostat sâmbătă într-un incident de „coșmar” la un restaurant din centrul orașului Sheffield și că e nevoit să își reducă aparițiile în public pentru a minimiza riscul de a fi forțat să se retragă din cauza unui test pozitiv mai târziu în turneu. 

O'Sullivan, care a spus pentru Guardian că doi membri ai personalului restaurantului au fost forțați să intervină, a adăugat: „Nouăzeci și nouă la sută din oameni sunt de treabă, dar mereu există unul ceva mai amețit care face probleme. Era aglomerat și acest tip a fost un coșmar. Era supărat și a venit la mine și i-am zis să stea la distanță. Ce poți face? Trebuie să stau departe, fiindcă ar fi păcat să ajung în sferturi și să fiu eliminat fiindcă am testat pozitiv la COVID”. 

Alte rezultate înregistrate ieri, cu sesiunile decisive urmând să se joace astăzi: 

  • Neil Robertson - Liang Wenbo 6-3;
  • Stephen Maguire- Jamie Jones 4-5;
  • David Gilbert - Chris Wakelin 7-2;
  • Yan Bingtao - Martin Gould 4-4. 

Citește și alte știri din snooker: 

S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Efectul care sfidează logica! Judd Trump, liderul mondial la snooker, a executat o lovitură de neînțeles

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează