SPORTURI  »  SNOOKER  »  EUROPEAN MASTERS

Toate numele grele ale snookerului vin la București! Luni începe European Masters! Toate detaliile

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 09:37

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România. Legende mondiale ale snookerului şi-au anunțat prezența la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson îşi vor încrucişa tacurile pentru trofeul primei ediții a European Masters.

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby – meciurile zilei de luni, 3 octombrie

În cadrul primei zile de campionat – luni, 3 octombrie, vom putea urmări partidele din ultimul tur de calificări, partide disputate de Mark Selby, orele 19:00 și Ronnie O’Sullivan, nu înainte de orele 20:00. În prima parte a zilei vor juca şi Neil Robertson şi John Higgins.

Programul meciurilor European Masters

Mark Selby, Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, alături de alți jucători de renume din circuit îşi vor delecta fanii în cadrul unui maraton spectaculos de meciuri desfăşurate în perioada 3-9 octombrie.

Partidele se vor desfăşura conform programului regăsit mai jos:
Luni, 3 octombrie – ora 10:00
Marți, 4 octombrie – ora 11:00
Miercuri-Duminică, 5-9 octombrie – ora 13:00
Meciurile zilei – ora 19:00

Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Biletele şi abonamentele European Masters sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în rețeaua de magazine partenere Eventim la prețuri începând de la 55 de lei.

Bilete elevi, studenți, pensionari

Elevii, studenții şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50% la biletul de categoria II achiziționat la casa de bilete de la Circul Globus din Bucureşti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează