SPORTURI  »  TENIS  »  SITUAȚIE

FOTO A ajuns pe OnlyFans după o ceartă cu Ilie Năstase: „Mi-a zis să fac orice pentru a câștiga bani!”

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. Relația rece pe care o are cu „Nasty” ar fi jucat un rol în luarea acestei decizii. +20   FOTO
Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. Relația rece pe care o are cu „Nasty” ar fi jucat un rol în luarea acestei decizii.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 19:09 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 19:09

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”. Relația rece pe care o are cu „Nasty” ar fi jucat un rol în luarea acestei decizii. 

Ilie Năstase și actrița Alexandra King s-au căsătorit în anul 1984. De-a lungul relației, au adoptat doi copii. Primul, în 1987, a fost Nicholas, iar trei ani mai târziu, familiei s-a alăturat și Charlotte. După divorț, ambii au rămas în grija Alexandrei King.

+16 FOTO

Recent, Charlotte și-a deschis cont pe platforma „OnlyFans”, unde urmăritorii trebuie să plătească 17 euro lunar pentru a vedea conținutul.

Charlotte Năstase: „Tatăl meu mi-a zis să fac orice pentru a câștiga bani”

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a spus Charlotte Năstase, potrivit Ziare.com.

VIDEO Ion Țiriac rupe tăcerea, despre Ilie Năstase: „Ori îl accepți cum este, ori îl arunci la gunoi. Eu la gunoi nu pot să-l arunc!”

Citește și alte știri din sportul mondial:

EXCLUSIV Starul american din baschetul românesc știe ce pot îmbunătăți românii: „Vorbiți bine engleza, dar mai aveți de lucru la un aspect”

Dezvăluire șocantă a unui fost ciclist: „Mi-au propus 40.000 de euro pe lună și mi-au oferit prostituate ca să mă dopez”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  18 Iulie 2022, 19:39

Ați mai scris lunile trecute despre fata lui Năstase, care și-a deschis cont pe onlyfans… Cine e prost să dea bani pentru a-și satisface pofta păcătoasă a ochilor, când găsești toate păcatele astea gratis pe net? Doamne iartă-ne!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează