SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

A decis să se retragă de la Cincinnati: "E ca o precauție pentru US Open! Am vorbit cu doctorul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 09:14

Rusoaica Maria Șarapova, locul 149 WTA, și-a anunțat retragerea de la turneul de la Cincinnati, competiție care va începe luni.

Șarapova, 31 de ani, a ajuns vineri la Cincinnati, dar a decis să abandoneze după ce s-a consultat cu staff-ul ei. Sportiva nu s-a refăcut după accidentarea la umăr, care i-a pus probleme în ultimele săptămâni, și nu a dorit să riște, deși primise un wildcard de la organizatori.

"Eram dornică să joc. Dar după ce m-am consultat cu doctorul și, ca o precauție pentru US Open, am decis să mă retrag. Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și promit că voi reveni anul viitor", a spus Șarapova, potrivit WTA.

Șarapova, campioană la Cincinnati în 2011, trebuia să se dueleze în turul I cu Jelena Ostapenko, dar letona se va lupta acum cu o jucătoare din calificări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magura
magura  •  14 August 2017, 03:18

Nu avea cum SA VADA CA SE VA FACE DE RAS. Nu este clarvazatoare...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  13 August 2017, 23:05

Dupa ce a vazut ca se va face de ras cu Ostapenko in turul I, s-a dat lovita. Altfel nu se explica situatia. Daca avea probleme cu umarul, nu se mai deplasa la turneu. Cred ca e expirata deja, dar mai scoate si ea niste bani de la sponsori, are contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează