SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZAȚII

A produs marea surpriză de la Roland Garros, dar „fuge” de procesul din țara natală: „Sunt șocată! A bătut 3 meciuri și ștergem tot ce a făcut?”

Brazilianul Thiago Seyboth Wild (23 de ani, 172 ATP), protagonistul celei mai mari surprize de la Roland Garros 2023, victoria 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4 în fața lui Daniil Medvedev (27 de ani, 2 ATP) +10   FOTO
Brazilianul Thiago Seyboth Wild (23 de ani, 172 ATP), protagonistul celei mai mari surprize de la Roland Garros 2023, victoria 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4 în fața lui Daniil Medvedev (27 de ani, 2 ATP)

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 21:46 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 21:50

Brazilianul Thiago Seyboth Wild (23 de ani, 172 ATP), protagonistul celei mai mari surprize de la Roland Garros 2023, victoria 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4 în fața lui Daniil Medvedev (27 de ani, 2 ATP), nu a scăpat de acuzațiile de violență domestică ale fostei partenere Thayane Lima.

Thiago Seyboth Wild, considerat cel mai talentat jucător brazilian de la Gustavo Kuerten încoace, a uimit lumea tenisului. Cu un joc strălucitor, o permanentă ofensivă și urcări inspirate la fileu, a reușit să răpună al doilea jucător al planetei. Dacă pe zgură îi merge bine, Thiago trebuie să lămurească lucrurile și în afara ei. 

Novak Djokovic, mesaj controversat lăsat pe camera TV de la Roland Garros: „Dacă voi fi pedepsit? Aș face-o din nou!”
ROLAND GARROS
Novak Djokovic, mesaj controversat lăsat pe camera TV de la Roland Garros: „Dacă voi fi pedepsit? Aș face-o din nou!”

Thiago Seyboth Wild, acuzat de violență domestică

În septembrie 2021, Thayane Lima, fosta lui parteneră, a dezvăluit că ar fi fost „supusă la o adevărată tortură pshihologică”. L-a acuzat pe jucătorul în vârstă de 23 de ani de violență domestică. 

Potrivit publicației braziliene UOL, procesul împotriva lui Thiago a început în aprilie 2022. Progresele au fost inexistente. Tribunalul din Rio de Janeiro l-a citat în trei rânduri pe Seyboth Wild. Niciodată nu a fost găsit la locația prezentată autorităților. 

Thiago nu a putut fi găsit pentru că nu este în Rio de Janeiro. S-a dedicat activății profesionale 
- Rafael de Melo, avocatul lui Seyboth Wild

Un nou termen a fost stabilit pentru sfârșitul lunii iunie, informează sursa citată. 

Thayane Lima: „Sunt șocată că ATP nu ia nicio măsură”

Thayane Lima consideră că ATP ar trebui să ia măsuri și să deschidă o investigație proprie: „Oamenii uită ușor. A câștigat trei meciuri și gata, ștergem tot ce a făcut? Sunt șocată că ATP nu ia nicio măsură împotriva unor astfel de gesturi. Este incredibil!”. 

Într-o conferință de presă susținută marți la Paris, Thiago a fost întrebat despre acuzațiile de violență domestică. A evitat subiectul.

Nu cred că ar trebui să discutăm despre asta aici. Cred că e o întrebarea pe care n-ar trebui să o adresezi unui om. Nu cred că poți decide când și cum să vorbim despre asta 
- Thiago Seyboth Wild

Ordin de protecție împotriva lui Seyboth Wild

Din informațiile brazilienilor de la UOL Esporte, Thayane Lima a obținut un ordin de protecție împotriva lui Seyboth Wild încă din 2021. În afara acestei măsuri, tânără biolog a lansat un proces prin care cere daune materiale.

A produs marea surpriză de la Roland Garros, dar „fuge” de procesul din țara natală: „Sunt șocată! A bătut 3 meciuri și ștergem tot ce a făcut?”
Thayane Lima / FOTO: Instagram

În momentul în care s-au cunoscut, în 2019, ea lucra ca digital influencer și studia biologia. Notorietatea ei atinsese cote atât de mari, încât fusese invitată să participe la Big Brother, ediția din Brazilia.

„Am ajuns să fiu dependentă financiar de Thiago. Aveam o relație stabilă. La cererea lui, am încetat să mai lucrez pe Instagram. După ce i-am descoperit numeroase aventuri, mă înșelase de multe ori, am ajuns total neajutorată. M-a lăsat fără vreun sprijin. Mi-a interzis tot, mi-a luat cărțile de credit, toate formele de bani”, a mai spus tânăra.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Daniil Medvedev și Thiago Seyboth Wild, în primul tur la Roland Garros 2023

Citește și alte știri tenis: 

VIDEO „De pe altă planetă!” » Kasatkina a reușit lovitura primei săptămâni la Roland Garros 2023

Irina Begu, victorie entuziasmantă în turul 2 la Roland Garros: a cedat doar 3 game-uri! Cu cine va juca în următoare rundă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  01 Iunie 2023, 12:58

Dupa acel meci senztional cu Medvedev e posibil sa nu treaca de Pella.

leftymius
leftymius  •  01 Iunie 2023, 11:17

Parca era o chestie... parca ii zicea prezumția de nevinovăție.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Iunie 2023, 10:59

...toate vor bani ...o torturase pshic ...n o mai lasa la cumparaturi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează