SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Abigail Spears, campioană la Australian Open, suspendată după ce a fost prinsă dopată

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 18:55

Abigail Spears (35 WTA, 38 de ani), campioană în proba de dublu mixt de la Australian Open 2019, a fost suspendată după ce a fost prinsă dopată la ediția de anul acesta de la US Open. 

Jucătoarea de tenis a fost suspendată provizoriu de ITF (Federația Internațională de Tenis) până la finalizarea anchetei. Spears a fost depistată pozitiv cu testosteron și prasteron, două substanțe interzise, conform Agenției Mondiale Anti-Doping. 

Abigail Spears se apără și spune că un doctor e de vină pentru tot ce i s-a întâmplat pentru că i-a recomandat acest tratament după ce a fost sesizat un deficit de vitamine. 

„Acest doctor mi-a recomandat să iau un număr de suplimente despre care am înțeles că sunt de la un producător renumit. Am fost atât de nerăbdătoare să mă fac bine cât mai rapid încât nu am verificat conținutul lor, iar recent am fost informată de ITF că includeau substanțe interzise”, a scris Spears pe Twitter, conform ziare.com.

Abigail Spears a făcut pereche la dublu mixt cu Juan Sebastian Cabal alături de care a câștigat Australian Open în 2017.

Vezi și:

VIDEO Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pierdut primul meci de la Turneul Campionilor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close