SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Adevăratul motiv al despărțirii Simonei Halep de Van Cleemput » „Nu i s-a părut o atitudine potrivită”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 18:46

Thierry Van Cleemput, 50 de ani, nu va continua colaborarea cu Simona Halep (27 de ani, 2 WTA). Jucătoarea de tenis română a anunțat că relația dintre cei doi nu va mai continua după turneul de la Doha, prima competiție la care belgianul s-a aflat în loja lui Halep.

Se pare că Simona ar fi fost deranjată de atitudinea rece a belgianului din turneul de la Doha, unde la fiecare lovitură greșită a Simonei acesta dădea dezaprobator din cap. 

Comportamentul lui Van Cleemput n-a fost pe placul Simonei Halep, anunță ziare.com. Simona obișnuiește ca, în momentele mai dificile din meci, să arunce priviri spre loja sa, iar mimica feței lui Van Cleemput nu i s-a parut potrivită deoarece nu îi transmitea încredere, ci doar sentimente negativiste, afirmă o persoană din staff-ul Simonei pentru sursa citată. 

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni” Simona Halep

Cum a comentat Van Cleemput despărțirea de Simona Halep!

ALT SUBIECT DESPRE SIMONA HALEP:

Simona Halep o va întâlni pe Lesia Tsurenko în optimi la Dubai » Când se joacă meciul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  20 Februarie 2019, 11:04

Simona Halep , romanii care stiu sa-si pretuiasca valorile chair si atunci cand nu au o prestatie mai putin buna sa vii tu ca antrenor si sa dezaprobi in timpul meciului asa ceva Nu se face. Au revoir ! si cale batuta!. Simona, ai capatat o mare expereinta si depinde exclusiv de tine sa ajungi la forma care te-a consacrat pe deplin in lumea tenisului mondial. Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Februarie 2019, 10:42

Mai este ceva de adugat la mentalitatea de stapana absoluta a Simonei? Poate numai aroganta si absurdul gandirii uneia care se crede "buricul pamantului" in tenis, crezand ca ea le stie pe tote. Daca nici picioarele nu o va mai ajuta, Simona va fi out de pe courturi!

sexilian
sexilian  •  20 Februarie 2019, 09:45

singurul adversar real al simonei e trufia tzantzareasca ce o v-a farama,vor aparea lamentarile,vezi becali,in rest sa auzim de bine........

Vezi toate comentariile (22)
Comentează