SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Primele declarații ale noului antrenor al Simonei Halep » Ce vrea să schimbe urgent în jocul ei: „Asta e ideea de bază”

Adrian Marcu lucrează din nou cu Simona Halep
Adrian Marcu lucrează din nou cu Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 18:14 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 18:34

Adrian Marcu, noul antrenor al Simonei Halep (30 de ani, 15 WTA), a vorbit despre îmbunătățirile pe care vrea să le aducă în jocul fostului lider mondial. Marcu o va pregăti pe Halep alături de Daniel Dobre. 

Într-un interviu acordat celor de la HotNews, Adrian Marcu a dezvăluit că va face tot ce-i stă în putință pentru a o determina pe Simona Halep să revină la un stil de joc mai agresiv. Halep a mai făcut echipă cu Adrian Marcu în trecut. Ei au încheiat colaborarea în noiembrie 2013.

Adrian Marcu: „Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv”

„Am așteptări ca ea să joace cât mai bine în următoarea perioadă și să revină la forma foarte bună. Vreau să câștige cât mai multe meciuri, ca să poată să revină în clasament. Ideea de bază este să joace concursurile mari foarte bine.

Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv, ea fiind o jucătoare de viteză și o jucătoare care termina punctele mai repede decât a jucat în ultimul timp. Sunt ferm convins că poate să joace mai agresiv și să își impună jocul ei, nu să joace la așteptare și la partitura adversarelor.

Încercăm să îmbunătățim ceva, am așteptări ca ea să reușească să facă ceea ce ne dorim împreună și, dacă reușește, normal că sunt ferm convins că vor veni și rezultate bune”, a declarat Adrian Marcu, potrivit sursei citate. 

Simona Halep a mai făcut echipă cu Adrian Marcu în trecut. Ei au încheiat colaborarea în noiembrie 2013.

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”
SPECIAL GSP
Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Simona Halep va fi antrenată de Adrian Marcu și Daniel Dobre

Simona Halep va colabora cu antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill.

Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. 

Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, conform AS.ro.

Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul. 

- Cristian Tudor Popescu, pe 22 septembrie

VIDEO Simona Halep, declarații despre planurile de viitor și relația cu Emma Răducanu

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”

Darren Cahill, în echipa Emmei Răducanu? Cum vede Simona Halep posibila colaborare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează