SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA NAPOLI 2011

Adrian Ungur s-a calificat în turul doi la Napoli

Adrian Ungur s-a calificat în turul doi la Napoli
Adrian Ungur s-a calificat în turul doi la Napoli

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 11:39

Tenismanul Adrian Ungur s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, informează site-ul atpworldtour.com.

Ungur l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-4, pe italianul Andrea Arnaboldi şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu spaniolul Pablo Carreno-Busta, care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, de argentinianul Diego Junqueira, cap de serie numărul 5.

Tot în primul tur de la Napoli, tenismanul Marius Copil a fost învins, cu scorul de 7-6 (7/5), 4-6, 7-6 (7/5), de italianul Simone Vagnozzi.

Perechea Cătălin Gârd/Kevin Kim (România/SUA) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Aguascalientes (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Gârd şi Kim au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/5), 7-5, de cuplul Adam El Mihdawi/Nima Roshan (SUA/Australia).

Perechea Claudia Antonia Enache/Larisa Sporea s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Plovdiv (Bulgaria), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Enache şi Sporea au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul rus Anna Smirnova/Svetlana Smirnova şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea begiană Michaela Boev/Steffi Distelmans, cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 6-7 (6/8), 6-3, 10-5, de cuplul Anna Katalina Alzate Esmurzaeva/Julia Helbet (Olanda/Moldova)

sursa:mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close