SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Adversara Simonei Halep își recunoaște inferioritatea în fața româncei: "Mai am mult de muncit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 21:26

Eugenie Bouchard, 23 de ani, o va întâlni pe Simona Halep, 26 de ani, în turul doi de la Australian Open și recunoaște că jucătoarea noastră pornește ca favorită.

"Este întotdeauna o provocare să joci contra celor mai valoroase jucătoare din circuit, va fi o şansă bună de a-mi evalua forma din acest moment. Voi juca fără presiune", a declarat Bouchard, conform lapresse.ca.

Bouchard, ocupanta locului 112 în clasamentul WTA, spune că în acest moment își dorește să progreseze pas cu pas.

"Jocul meu de acum este de «lucru în desfăşurare». Ştiu că mai am mult de muncit. Unele obiceiuri sunt foarte greu de schimbat, muncesc cu echipa mea la acest lucru. Vreau să joc cât mai multe meciuri posibil şi ar trebui să joc mai multe turnee mici din cauza locului pe care mă aflu în clasamentul WTA", a adăugat Bouchard.

Halep și Bouchard s-au duelat de trei ori în circuitul WTA, în 2014. Simona a câștigat două partide, la Indian Wells și la Turneul Campioanelor, iar Genie s-a impus la Wimbledon.

Tot joi vor juca și celelalte două românce rămase în competiție. Ana Bogdan, 25 de ani, o va întâlni pe Yulia Putintseva, 23 de ani, în jurul orei 03:30, iar Sorana Cîrstea, 27 de ani, va juca împotriva cehoaicei Lucie Safarova, 30 de ani, în jurul orei 04:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
padreati
padreati  •  18 Ianuarie 2018, 09:05
Postat de idi53 pe 18 Ianuarie 2018, 07:21

Orcine joaca cu Simona are amri sanse s-o bata pt ca Simona nu o mare valoare ajungand pe locul 1 WTA CU totul si cu totul intampaltor!

nu puteai sa lasi ziua sa nu zici si tu o prostie

corectu
corectu  •  18 Ianuarie 2018, 07:47

Simona va castiga,daca o tine glezna.

idi53
idi53  •  18 Ianuarie 2018, 07:21

Orcine joaca cu Simona are amri sanse s-o bata pt ca Simona nu o mare valoare ajungand pe locul 1 WTA CU totul si cu totul intampaltor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează