SPORTURI  »  TENIS  »  WTA VARŞOVIA

Alexandra Dulgheru, în semifinale la Varşovia

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Alexandra Dulgheru s-a calificat în semifinalele turneului de la Varşovia, turneu pe care l-a cîştigat anul trecut.

Românca îşi continuă seria cîştigătoarea din capitala Ploniei, unde, în sferturi, a învins-o pe jucătoarea din Bulgaria, Tsvetana Pironkova, scor 6-4, 7-5. Următorea adversară a Alexandrei va fi Na Li, favorita număru trei.

Primul set a început cu cîte un break reuşit de fiecare jucătoare, apoi au urmat o serie de game-uri în care atît Dulgheru, cît şi Pironkova şi-au cîştigat serivciul, pînă la scorul de 5-4, cînd Alexandra a făcut un break şi şi-a adjudecat primul set.

În actul secund, cele două tenismene şi-au pierdut serviciul de mai multe ori, pînă cînd Dulgheru s-a desprins din nou decisiv la 6-5 şi s-a impus cu 7-5, graţie încă unui break.

Pentru performnaţa reuşită, Alexandra Dulgheru va primi 200 de puncte WTA şi 28.100 de dolari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
 •  21 Mai 2010, 00:41

prafilor de la GSP ce sunteti... fata asta joaca tenis si bate tot ce prinde si voi o dati in capat de pagina la rubrica etc. Da mai sus ce vad? "Vezi ce-a declarat N'Doye cand a fost intrebat de ce nu foloseste prezervativ" pffffff, deci asta era mai importanta decat victoria Alexandrei, nu? si va mai numiti ziaristi... halal de voi.

 •  20 Mai 2010, 22:31

Felicitari Piti si bafta multa! Am convingerea ca la Paris una dintre cele trei fete(Dulgheru/Halep/Carstea) o sa faca o semi. @ aldan: Sa stii ca am avut acelasi sentiment de siguranta, incredere, fara emotii la fiecare minge, atipic parca, urmarind atat jocul Alexandrei cat si cel al Simonei.

aldan
aldan  •  20 Mai 2010, 20:39

Chinezoaica este o luptatoare si are experienta de partea ei, dar fata noastra - spre deosebire de ea - nu este doar o truditoare... Sper ca exemplul Alexandrei s-o ambitioneze si pe Sorana! Din pacate la baieti nu mai vine nimeni din urma... Iar pe Hane(iarasi din pacate), nu-l ajuta nici fizicul dar mai ales psihicul sa urce mai sus de 25 in ierarhia ATP. Deja mi-e un pic jena de cum matura cu el cand intalneste unul din primi 10! A fost evidenta frustrarea lui la Madrid cu Murray...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează