SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Alexandra Dulgheru şi Magdalena Rybarikova le-au eliminat pe favoritele trei de la US Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

Alexandra Dulgheru/Magdalena Rybarikova (ROU/SVK) au obţinut o victorie importantă în primul tur pe tabloul de dublu de la turneul de Grand Slam de la US Open.


Cele două le-au învins pe favoritele trei,  Nuria Llagostera Vives/Maria Jose Martinez Sanchez, după o partidă decisă în tie-break-ul setului decisiv, încheiată cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 (4). Dulgheru şi Rybarikova au salvat în actul final două mingi de meci, la 5-4 pentru adversare şi au revenit ducînd setul în tie-break.

Alexandra Dulgheru şi Magdalena Rybarikova vor juca în actul doi împotriva cîştigătoarei din meciul Edina Gallovits/Klaudia Jans (ROU/POL) şi Natalie Grandin/Abigail Spears (RSA/USA).

Şi perechea Sorana Cîrstea/Lucie Safarova (ROU/CZE) s-a calificat în turul doi pe tabloul de dublu.
Cele două au trecut de perechea Kristen Flipkens/Jasmin Woehr (BEL/GER), cu 6-7, 6-0, 6-3 şi urmează să joace împotriva cuplului cîştigător din partida Gisela Dulko/Flavia Pennetta (ARG/ITA), favorite unu şi Arantxa Parra Santonja/Renata Voracova (ESP/CZE).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
manu93
manu93  •  01 Septembrie 2010, 23:32

felicirari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează