GSP.RO  »  ALTELE  »  TIR / CAMPIONATELE MONDIALE

Alin Moldoveanu, locul 10 la Campionatele Mondiale de TIR din Coreea de Sud

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 18:55

Alin Moldoveanu, 35 de ani, campion olimpic în 2012, s-a clasat pe poziția a zecea la Campionatele Mondiale de TIR, care se desfășoară în aceste zile la Changwon (Coreea de Sud). 

La tir, Campionatele Mondiale sunt la fel ca Jocurile Olimpice. O dată la patru ani. De data aceasta tiriști din toate colțurile mapamondului s-au adunat în Coreea de Sud. Din delegația tricoloră cel mai medaliat este Alin Moldoveanu, care ieri a concurat în proba de 10 m pușcă aer comprimat.

Campionul olimpic din 2012 de la Londra, care a ajuns la 35 de ani, nu a prins finala de opt, el clasându-se pe poziția a zecea. Întrecerea din Coreea de Sud este și criteriu pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, însă Alin Moldoveanu nu a reușit să obțină un loc pentru România. Tiristul tricolor a participat la trei ediții de JO, 2008, 2012 și 2016.

În 2014 la Granada, la doi ani de la întrecerea care i-a adus cea mai strălucitoare medalie a carierei, românul s-a clasat pe poziția 26. Alin Moldoveanu are însă în palmares o medalie mondială, de argint, cucerită în 2006, la Zagreb.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează