SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS OPEN

Favorita numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca, dată afară din avion de compania aeriană: „Scandalos, credeam că am văzut totul”

Alize Cornet // foto: Guliver/gettyimages
Alize Cornet // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 16:21 / Actualizat luni, 02 august 2021 16:29

Alize Cornet (31 de ani, locul 59 WTA) a fost scandalizată de ceea ce a pățit înainte de plecarea în România, unde va participa la turneul Winners Open.

  • Winners Open este un turneu WTA de nivel 250, programat între 1 și 8 august 2021 la Cluj-Napoca, pe zgură, cu premii totale de 235.238 dolari.

Alize Cornet, favorita numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca, a rezervat un zbor către orașul din Ardeal cu compania Lufthansa, dar a avut parte de o surpriză neplăcută cu două zile înainte de primul ei meci de la Winners Open.

Alize Cornet a ratat zborul către România: „Scandalos”

Din cauza numărului prea mare de rezervări la zborul respectiv, Alize a rămas pe dinafară.

„Așadar, Lufthansa, din cauza overbookingului nu pot merge la turneul din România înainte de mâine, ziua în care începe competiția (n.r. - astăzi, 2 august). Ce ar trebui să fac acum? Credeam că am văzut totul în cei 20 de ani în care am călătorit, dar niciodată nu am mai fost dată afară dintr-un zbor. Scandalos”, a scris Cornet pe Twitter.

Primul ei meci la Winners Open va avea loc marți, 3 august, de la ora 12:00, cu Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA), din Egipt.

Alize Cornet, locul 11 WTA în cel mai bun moment al carierei (februarie 2009), are 6 turnee cucerite la simplu în carieră.

Mai multe știri din tenis:

Alexander Zverev, campion olimpic după victoria din finala cu Khachanov

Novak Djokovic, făcut praf după izbucnirea de la Jocurile Olimpice: „Penibil! Comportament rușinos din partea unui presupus campion”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  02 August 2021, 18:39

Sunt convins ca Lufthansa a oferit tuturor pasagerilor care au fost "bumped" compensatii monetare semnificative. Legile sunt clare.

valentindragobete
valentindragobete  •  02 August 2021, 17:39
Postat de fibra pe 02 August 2021, 16:56

Lumea in dezintegrare rapida.Daca si unii care sunt socotiti printre cei mai civilizati si corecti din Europa vand cate trei randuri de bilete pentru acelasi loc (primul care vine ocupa locul) pentru a recupera din bani, nu mai avem ce astepta.

Apropo de " socotiți ", pana acum n-ai aflat ca totul depinde de cine " socotește " ?!

fibra
fibra  •  02 August 2021, 16:56

Lumea in dezintegrare rapida.Daca si unii care sunt socotiti printre cei mai civilizati si corecti din Europa vand cate trei randuri de bilete pentru acelasi loc (primul care vine ocupa locul) pentru a recupera din bani, nu mai avem ce astepta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează