SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Alt gigant al tenisului DOPAT? Acuzații dure ale unui ministru francez: "NU există dubiu, știm cu toții, a căzut testul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 16:38

Fostul ministru al Sportului și al Sănătății Publice din Franța, Roselyne Bachelot, spune că spaniolul Rafael Nadal s-a dopat!

După ce Maria Șarapova a recunoscut că a fost depistată pozitiv cu meldonium, substanță interzisă în tenis, Roselyne Bachelot face o declarație șoc:

"Nu ne sunt dezvăluiți jucătorii depistați pozitiv la controalele anti-doping, nu aflăm nici despre sancțiunile aplicate în tenis, dar aflăm în mod ciudat că un jucător sau o jucătoare de tenis are o accidentare care îl/o ține departe de de teren.

Știm cu toții însă că faimoasa accidentare a lui Rafael Nadal, când a fost nevoit să stea 7 luni departe de teren, a fost de fapt o pauză luată pentru că a fost depistat pozitiv", a spus aceasta în emisiunea Le Grand 8, de la Canal+.

14 turnee de Mare Șlem  are Nadal în palmares, dintre care 9 la Paris

Oficial, Rafael Nadal nu a fost depistat niciodată pozitiv, dar francezii îl suspectează de dopaj din 2011. Fostul jucător Yannick Noah a publicat un articol în Le Monde în care a scris că tot ceea ce a câștigat Nadal de-a lungul carierei a fost obținut cu ajutorul substanțelor interzise.

 Nadal se apără de acuzațiile francezilor: "Am auzit de câteva ori că s-a vorbit despre dopaj la adresa mea. Sunt un pic obosit pentru că am fost corect mereu. Nu știu nimic despre dopaj și sunt un tip curat. Când mă accidentez, mă accidentez și niciodată nu iau nimic să revin mai repede.

Nu am fost niciodată tentat să fac ceva ilegal. Cred în sport și în valorile sportului. Copiii mă privesc drept un exemplu și dacă aș face ceva interzis i-aș trăda pe ei, m-aș minți pe mine, nu pe adversarii mei.

Nu am încercat niciodată să ascund ceva. Am fost mereu sincer. Am recurs la PRP (tratament cu placentă), a funcționat incredibil prima dată, apoi n-a mai fost la fel. A trebuit să iau o pauză de 7 luni.
Apoi am apelat la tratamentul cu celule stem, le-am utilizat de două ori pentru genunchi și totul a decurs foarte bine. Nu am făcut, nu fac și nu voi face niciodată ceva interzis", a declarat Nadal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ray51
ray51  •  11 Martie 2016, 10:23

Uitandu-ma la aceasta imagine sunt derutat: amandoi au ochii adanciti in orbite, privire fixa impersonala, etc. As vrea sa cred ca sarbul e curat.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Martie 2016, 03:09
Postat de mihai231 pe 10 Martie 2016, 21:54

o...***...otto...nu mai bate campii aiurea.....Djokovic..este dopat....uitate la el..si ai sa vezi totul.....federer nici in vise nu se dopeaza este,..elvetian...nu este ..sarb...

BAH TU ESTI PRO HOST.. SI BLATTER E EVETIAN SI TOATE SPAGILE DIN LUME SI TOTI HOTII SUNT PROTEJATI DE ELVETIA.. MAI VREI SUNT SUTE DE EXEMPLE.. TERMINATI BAH CU DATUL SINGURI LA GIOALE.. TOTI S O APA SI UN PAMANT..JAPCA DE LA ORICINE.. PT BANI

1075702725846667
Gabriel Heinze  •  11 Martie 2016, 01:24
Postat de stefansb pe 10 Martie 2016, 17:53

Aberezi. Acolo se fac de ras toti. Si rusi si americani. Ditamai armatele nu sunt in stare sa puna cu botul pe *** o mana de nebuni. Cum sa spui ca bate ca la fasole, cand sunt acolo de luni bune, si ISIS inca mai exista. In mod normal, daca erau asa puternici rusii cum se cred, trebuia sa nu mai exista ISIS la o sapt dupa ce au pus piciorul in Siria.

Gresesti . Rusii trag numai in adversarii presedintelui in functie . Chestia cu ISIS e doar de acoperire . Rusii mereu au sustinut regimurile arabe . Au interese comune .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează