SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

GALERIE FOTO. Despărțirea anului în sportul românesc: Ana Bogdan a rupt logodna cu Norris Măgeanu

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 10:41

Ana Bogdan, jucătoarea de tenis în vârstă de 27 de ani, a decis să pună punct relației pe care o avea cu logodnicul ei, Norris Măgeanu (44 de ani), președintele Federației Române de Automobilism Sportiv din România.

Acest detaliu a fost oferit chiar de cei doi, chiar dacă niciunul nu a precizat clar acest aspect. Ana a șters de pe conturile de socializare toate pozele cu fostul logodnic, în timp de Măgeanu și-a actualizat statutul pe Facebook în "singur".

Ana a renunțat la inelul de logodnă!

+44 FOTO

Mai mult decât atât, Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă, bijuterie la care nu renunța nici în timpul antrenamentelor pe care le efectua. Conform tabloidului Click , ruptura s-ar fi produs la finalul lunii martie, cu doar o lună de zile înainte de a aniversa trei ani de logodnă.

"Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten al meu, tovarăș de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soț"
Ana Bogdan, în urmă cu trei ani

Până să ajungă la Ana Bogdan, Norris Mageanu a mai bifat câteva povești sentimentale, cele mai cunoscute fiind cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș. În plus, pilotul de raliuri este tatăl unei fiice, Rianna, din relația cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă.

Campioanele Europei la tenis de masă s-au distrat la pregătirile pentru Paşte

CITEȘTE ȘI:

FOTO Divorțurile Generației de Aur » 8 din cei 14 "tricolori" care au jucat cu Columbia la CM '94 s-au separat de soții. Ultimul și-a oficializat despărțirea anul acesta

EXCLUSIV Daniel Pancu s-a despărțit de Mihaela Stanciu, după 10 ani de la căsătorie! E divorțul anului în fotbalul românesc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
rumunek
rumunek  •  21 Aprilie 2020, 16:48

Norris are o fată pe nume Rianna. Unele lucruri sunt deci transmisibile ereditar. Totuși se mai diluează, măcar ăi bătrâni au știut să scrie.

bulletproof
bulletproof  •  21 Aprilie 2020, 15:24

Acum să vedem ce comentarii va mai face (dacă?) pe la Eurosport!?! Fiul pălărierului *** acel post, pt a-și susține iubita!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  21 Aprilie 2020, 13:36

NO BRAIN-NO PAIN!Daca s-a cuplat cu taticutzu mai mare cu 20 de ani decat ea....Probabil ii placea cand o intreba...WHO'S YOUR DADDY?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează