SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Kerber nu i-a dat nicio șansă Anei Bogdan! Victorie clară a nemțoaicei în turul 2 la Roland Garros

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 19:07

Ana Bogdan (25 de ani, 66 WTA) a fost eliminată în turul II de la Roland Garros de Angelique Kerber (30 de ani, 12 WTA), scor 2-6, 3-6.

Kerber a fost mult mai agresivă, a reușit 9 lovituri câștigătoare, față de doar două ale româncei. Ana nu a fost eficientă nici din preajma fileului, pierzând 3 din cele 4 mingi jucate din acea zonă a terenului.

Actul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Kerber a servit excelent în momentele-cheie, cedându-și o singură dată serviciul, la scorul de 5-2. A urmat un game decisiv disputat. Kerber a lovit plat cu forehand-ul în toate raliurile și a închis meciul într-o oră, scor 6-2, 6-3.

Angelique Kerber o va înfrunta în turul următor pe Kiki Bertens, a 18-a favorită a turneului, una dintre marile specialiste pe zgură. Cele două o pot întâlni pe Halep în sferturile de finală ale competiției. 

România are două jucătoare calificate în turul 3 de la Roland Garros.

Ana Bogdan - Angelique Kerber 2-6, 3-6

3-6, Break, set și meci Kerber! Angelique își construiește rapid 3 șanse de meci. Ana anulează două cu lovituri bine plasate de forehand, însă o cedează pe ultima. 
2-4, Game Kerber:
Angelique anulează o șansă de break a Anei cu un serviciu magistral, în colțul careului de serviciu. 
2-3, Game Bogdan:
Ana câștigă game-ul după un ultim punct spectaculos, cu un forehand în lung de linie. A urmat un moment de descătușare al româncei, un "Hai" spre propriul staff.
1-3, Game Kerber:
Angelique reușește încă un game alb pe propriul serviciu. Lovitura de stânga este imbatabilă.

A început setul secund!

2-6, Game și set Kerber: Nemțoaica nu i-a acordat nicio șansă Anei Bogdan. 
Kerber a fost mult mai agresivă, a reușit 9 lovituri câștigătoare, față de doar două ale româncei. Ana nu a fost eficientă nici din preajma fileului, pierzând 3 din cele 4 mingi jucate din acea zonă a terenului.
1-3, Break Bogdan:
Ana returnează bine și punctează pe tabelă cu un break alb. 
0-2, Game Kerber:
Nemțoaica servește bine în debutul setului, forțând-o pe Ana să lovească din poziții dificile. 

A început partida! Ana Bogdan servește prima.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  31 Mai 2018, 20:32

Ana Bogdan nu are nici-o treaba cu tenisul de inalta performanta !! Sa fie multumita ca inca se mai afla in primele 100 de jucatoare. Procuparile ei nu sunt legate de tenis, ci de relatia pe care o are cu fostul concubin al Corinei Danila !!

observator979
observator979  •  31 Mai 2018, 19:55

Mi-ar fi placut sa faca Ana o surpriza, dar Kerber e in revenire de forma. Dar acum va avea un meci mult mai greu cu Bertens.

112718839608210
Bumbu Dorel  •  31 Mai 2018, 19:07
Postat de opensource pe 31 Mai 2018, 19:05

***

Stima noastra si mandria: Kerber si Svitolina!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează