SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NEW HAVEN

WTA NEW HAVEN // Înfrângere categorică pentru Ana Bogdan în primul tur la New Haven » România rămâne fără nicio jucătoare pe tabloul principal

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 22:20

Ana Bogdan, 74 WTA, a pierdut clar duelul din primul tur de la New Haven cu Camila Giorgi, 45 WTA, scor 3-6, 2-6, după o oră și 17 minute de joc.

Meciul a fost echilibrat doar în primul set. Ana Bogdan a început bine meciul, a condus cu 3-2 și break, dar de acolo jocul ei s-a dezintegrat. Giorgi a revenit, a câștigat 4 game-uri consecutive și și-a adjudecat setul cu 6-3, după 40 de minute.

Setul secund nu a a avut istoric. Italianca a defilat, ajutată și de problemele medicale întâmpinate de Ana Bogdan la glezna stângă, și s-a impus cu 6-2.

Câștigătoarea ar fi trebuit să o înfrunte în turul secund pe Simona Halep, dar liderul mondial s-a retras în această seară de la New Haven. 

Irina Begu, 55 WTA, o altă româncă aflată pe tabloul principal de la New Haven, a continuat forma slabă din ultima vreme. A pierdut în primul tur în fața Dariei Gavrilova, 23 WTA, scor 2-6, 1-6. (Detalii, AICI). 

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  21 August 2018, 11:02

Ano, Ano ! Slab meci. Si cu cine? Intr-o ora?...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 August 2018, 08:11
Postat de Marcello Kazan pe 21 August 2018, 04:10

Ana, cu siguranta esti tenismana cu cei mai multi fani din Romania... Nu ne place cind te vedem invinsa, ai un mare capital de simpatie dar in acelasi timp trebuie sa schimbi cu siguranta ceva atit in modul in care te pregatesti / antrenezi dar si in modul in care abordezi partidele... Esti o fata inteligenta si sint sigur ca stii ce ai de facut...

Ana Bogdan are cei mai multi fani in Romania ? De unde ai scos aiureala asta ? Nu are nicio performanta, din cate stiu nici macar un singur turneu WTA . Sau vreun sfert de GS, orice. A, ca iti place tie ca e fata faina, asta e altceva. Si Sorana arata bine, daca e sa discutam in acesti parametri . Dar tenis de mare clasa nu produce niciuna din ele.

169959210415033
Adrian Dinu  •  21 August 2018, 07:37

Simona este om , nu "masina" de lovit non stop in mingi . Finala de la Cincinatti , cum am mai spus , a pierdut-o din cauza epuizarii (caldura f mare) si a oboselii acumulate in ultimele meciuri . Din pacate , organizarea turneelor de tenis , se face aberant . Se stie , Buzarnescu , s-a accidentat pt ca o arbitra nu a intrerupt meciul din cauza terenului alunecos (altfel trebuia sa se reia peste programul supraaglomerat de a doua zi) , Simona , a jucat 2 meciuri in aceeasi zi la simplu etc . Turneele din Asia au invadat primavara , turneele din State se vor cat mai mari , cu cat mai multe jucatoare , iar iarba de la Londra cam incurca turneele pe zgura , urmate dupa Wimbledon , de cele pe hard . Cred ca primele 10-15 jucatoare ale lumii , ar trebui sa dispute direct turul 3 , pt. a exista o logica .... nu vi de la o finala castigata , sa joci a doua zi in turul 1 sau 2 . E si vina sponsorilor , pt ca vor sa fie reprezentati in fiecare turneu mare . Acum o sa spuneti (si aveti dreptate) ca jucatoarele sunt libere sa refuze unele turnee . Dar s-a vazut ce s-a intamplat la Moscova , cu Elina , o rusine a organizatorilor , prin reactia lor nepotrivita .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează