SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Ana Bogdan i-a luat fața Mariei Sharapova! Un superbrand își asociază imaginea cu sportiva noastră

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 16:58

Aflată în plină ascensiune, Ana Bogdan a devenit o țintă pentru brandurile care vor să își asocieze imaginea cu performanța.

Astăzi, sportiva noastră, aflată pe locul 85 mondial a semnat un acord cu celebra companie de ceasuri Tag Heuer, anunțul fiind publicat de elvețieni pe paginile oficiale.

Sportiva, care anul acesta a ajuns până în turul 3 la Australian Open, a parafat un acord pe doi ani, fiind desemnat drept "Friend of Brand", în locul Mariei Sharapova, căreia i-a fost reziliat contractul după scandalul de dopaj.

"Ana are determinare, curaj și stil, atât pe teren, cât și în afara lui", a fost descrierea pe care i-au făcut-o, reprezentanții brandului, jucătoarei din Sinaia, la prezentarea oficială. Fost număr 2 mondial la junioare, Ana a trecut peste accidentările care i-au măcinat cariera în ultimii ani, iar anul acesta a intrat în premieră în primele 100 de jucătoare ale lumii.

Totodată, în 2017 a bifat prezența pe tabloul principal al tututuror turneelor de Mare Șlem, a jucat semifinala la București și a învins patru jucătoare din Top 20 mondial, printre care și Kristina Mladenovic (11 WTA). Luna trecută a fost convocată, în premieră, în echipa de Fed Cup a României.

ana bogdan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
merace
merace  •  12 Martie 2018, 22:14

Ce meci tare! Sasnovich-Wozniacki, 1-1 la seturi si setul decisiv e strans inca, 2-3, 15-30, si desi Wozniacki pare tot mai favorita, inca nu s-a terminat!

merace
merace  •  12 Martie 2018, 20:44

4-4 acum. Cam atat a tinut avantul lui Sasnovich, dar meciul abia reincepe!

merace
merace  •  12 Martie 2018, 20:37

4-2 pentru Sasnovich, ontr-un prim set cu 5 break-uri din 6 game-uri! Se pare ca ambele sunt tari pe retur, dar Sasnovich a castigat si un game pe serva ei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează