SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV Andreea Prisăcariu, moment teribil cu antrenorul ei: „«Cred că am făcut o prostie, Andreea». I-am pus mâna pe spate, dar i-am zis că e mai bine să nu fac asta”

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 10:44 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 22:03

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 575 WTA) traversează o perioada foarte bună. La finalul lui februarie, a câștigat turneul ITF din Antalya, continuând apoi anul cu o serie de rezultate pozitive la competițiile de aceeași categorie din Turcia. 

Inivtată în vara lui 2020 la GSP Live, Andreea Prisăcariu a povestit un moment mai puțin plăcut din cariera ei. Jucătoarea de 21 de ani și-a adus aminte de accidentul teribil suferit de antrenorul ei, Alexandru Cojocaru, în timpul unui turneu.

„Antrenorul meu a avut un accident. A sărit în piscină și și-a fracturat cervicala. Groaznic! A venit în cameră, eu am simțit că ceva e în neregulă. Era 00:30 noaptea. Mi-a zis: «Cred că am făcut o prostie, Andreea». Mi-a spus să-l calc pe spate. I-am pus mâna pe spate, dar i-am zis că e mai bine să nu fac asta. Foarte bine am făcut. Dacă mă urcam pe el, îl paralizam de tot”, a rememorat jucătoarea. 

Andreea Prisăcariu: „Auzeam sunete de durere în timpul nopții”

„N-am putut să închid un ochi, eram îngrijorată pentru ce a pățit. El era ca un al doilea tată. Auzeam sunete de durere în timpul nopții. Am câștigat următorul meci, iar la semifinală i-am zis: «Nici să nu te prind că vii la meci. Stai în pat, îți aduc eu calmante». Am câștigat meciul, apoi am avut o criză de anxietate, m-am speriat. Am jucat pe 42 de grade, mă învârteam cu tot pământul, dar am câștigat pentru antrenorul meu. 

Cred că a stat în pat trei luni de zile. A avut noroc că n-a avut nevoie de operație”, a spus Andreea Prisăcariu în august 2020, la GSP Live. 

Andreea Prisăcariu, campioana excentrică a României

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. - Andreea Prisăcariu

Citește și alte știri despre Andreea Prisăcariu: 

FOTO Nici ei nu i-a venit să creadă! Ce a făcut Andreea Prisăcariu, după victoria fără game pierdut

Andreea Prisăcariu, primul titlu din 2021 » A câștigat turneul ITF din Antalya și a urcat 84 de locuri în clasament

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
bazinga
bazinga  •  07 Martie 2021, 20:07
Postat de dobrin pe 07 Martie 2021, 17:32

Unii au cate un tatuaj pentru fiecare Grand Slam. Altii au cate un tatuaj pentru fiecare turneu castigat. Andreea are cate un tatuaj pentru fiecare partida castigata in tenisul profesionist :)))))

CORECT! Bine punctat!

dobrin
dobrin  •  07 Martie 2021, 17:32
Postat de bazinga pe 07 Martie 2021, 16:52

Din capitolul""Frumoasele legaturi dintre antrenor si eleva sa"". Minunat, inaltator si moralizator, in acelasi timp! 21 de tatuaje deja !Fata are o problema in a se autobatjocori , este evident !

Unii au cate un tatuaj pentru fiecare Grand Slam. Altii au cate un tatuaj pentru fiecare turneu castigat. Andreea are cate un tatuaj pentru fiecare partida castigata in tenisul profesionist :)))))

boniek84
boniek84  •  07 Martie 2021, 16:52
Postat de catalin.palcu pe 07 Martie 2021, 16:41

Andreea, la taclale si depanat povestiri se sta la final de cariera. deocamdata ai de muncit pt a avea una ! e ingrijorator cat de promovata e fata asta, care pana la urma nu a realizat nimic notabil deocamdata.

Mai nou, atuul unor jucatori de tenis, fotbal sunt tatuajele de marinar sau puscarias. Se promoveaza mizeriile alea tatuate pe corp mai ceva ca niste tablouri. Nu conteaza ca esti un jucator submediocru, conteaza ca esti mazgalit pe corp

Vezi toate comentariile (6)
Comentează