SPORTURI  »  TENIS  »  ATITUDINE

FOTO Sportiva din România care îi sfidează pe critici: „Mereu am semănat cu Serena Williams, niciodată nu am fost băț"

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 18:55 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 19:23

Andreea Prisăcariu, 20 de ani, locul 565 WTA, a afirmat că o admiră pe Serena Williams, jucătoare pe care o consideră un model.

Fosta campioană națională la juniori, Andreea Prisăcariu e o prezență aparte printre jucătoarele de tenis din România. Ea are nu mai puțin de 21 de tatuaje și un stil rebel care se reflectă inclusiv în jocul ei: „agresiv, oarecum arogant, dar trebuie!”, după cum îl descrie chiar ea.

„M-am asemănat și la conformație cu Serena, niciodată n-am fost băț. N-o să spun că vreau să ajung numărul 1, cum zice toată lumea, că mi se pare o prostie să-ți propui așa ceva. Dar îmi doresc să fac tot ce pot cu talentul pe care îl am", a spus Andreea pentru as.ro.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu, rezultate doar la dublu în ITF

Andreea Prisăcariu a fost prietenă cu Bianca Andreescu, însă carierele lor au luat o traiectorie diferită. Dacă Bianca a ajuns campioană la US Open, în schimb Andreea încă se mai luptă să adune puncte în turneele ITF, anul trecut având rezultate mai bune la dublu. 

Astfel, ea a câștigat în lunea decembrie finala de dublu a turneului ITF din Antalya, alături de Andreea Roșca. Pentru această victorie ele au împărțit un cec de doar 1.000 $.

Citește și alte știri despre Andreea Prisăcariu:

FOTO Amenințări și înjurături primite de Andreea Prisăcariu, după eșecul suferit în Antalya: „Blatisto! Toți românii sunteți așa. Sper să te omoare coronavirusul”

FOTO Andreea Prisăcariu, poze incendiare și Revelion cu manele: „Ascultă și tenismenele Bogdan de la Ploiești, nu-i problemă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gesepescu
gesepescu  •  20 Ianuarie 2021, 15:03
Postat de aberescu pe 20 Ianuarie 2021, 05:52

De bună e bună!

de *enis desigur haha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cri5ti
cri5ti  •  20 Ianuarie 2021, 11:50
Postat de dobrin pe 20 Ianuarie 2021, 00:55

Andreea e fiica magistratei Cornelia Prisăcariu, un fel de Ianis Hagi al tenisului in ceea ce priveste talentul si publicitatea.

numai la tenis nu ii sta capul la asta din. modul. în care pozează...

aberescu
aberescu  •  20 Ianuarie 2021, 05:52

De bună e bună!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează